Yeni billboardlar! Bu sefer farklı şekilde şikayet etti

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile özdeşleşen billboardlarda yine AK Parti ve MHP hedef alındı. Billboardlara asılan afişlerde EYT sorununun AK Parti ve MHP’nin engellenmesine rağmen çözüldüğü ifade edildi

Yeni billboardlar! Bu sefer farklı şekilde şikayet etti

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, belediye meclisinde engellenen çalışmaları billboardlardan duyurmaya devam ediyor. İlk olarak hizmet araçlarının kiralanması yerine satın alınması teklifinin reddedilmesi olayında billboardları kullanan Hürriyet, AK Partili ve MHP’li Meclis üyelerini halka şikayet etmişti.

“SEN NELERE KADİRSİN”

Cumhur İttifakı tarafından reddedilen farklı konuları da reklam panolarına taşıyan Hürriyet, Billboardlarla özdeşleşti. Konu ile ilgili geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından paylaşım yapan Hürriyet, “Şimdiye kadar billboardlara reddedildi diye ne yazdıysak kabul etmek zorunda kaldılar. Ey gerçek kahraman billboard sen nelere kadirsin” ifadelerini kullandı.

“AK PARTİ VE MHP’YE RAĞMEN ÇÖZDÜK”

Son olarak billboardlara taşınan konu ise, EYT tazminatları olmuştu. Geçtiğimiz haftalarda İzmit Belediyesine özel bir bankadan kredi çıkmasıyla meclisteki tartışmalar son buldu. Nisan ayından bu yana İzmit Belediyesi’nin EYT tazminatları için arsa satışı AK Parti ve MHP oyları ile reddedilmişti. Tazminat sorunun çözülmesinin ardından yeni asılan afişlerde, “İzmit’te EYT tazminatlarını kendi imkanlarımızla AKP ve MHP’nin engellemesine rağmen çözdük” ifadeleri yer aldıasılan billboardlar dikkat çekti.