Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeni dizi Taş Kağıt Makas’ın çekimleri başladı! Kadroda Yargı’nın yıldız ismi de var… Geçen bölüm veda etmişti!

Geçtiğimiz haftalarda okuma provası ile gündeme gelen yeni dizi Taş Kağıt Makas, izleyicileri heyecanlandırmaya devam ediyor. Hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile dikkat çeken diziye, son olarak Yargı’nın efsane isimlerinden birinin de dahil olacağı bildirildi. İşte ayrıntılar…

Geçtiğimiz haftalarda okuma provası

Her senenin aksine bu sene sezon ortasında da duyurulmaya devam edilen yeni diziler, izleyiciler tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor. Reytinglerde öne çıkmak ve dolayısı ile de izleyici potansiyellerini ellerinde tutmak isteyen kanal yönetimlerinin yeni hamleleri merak ile beklenirken son olarak Kanal D’den de dikkat çeken bir atak geldi.

Bu sezon çok izlenen mevcut dizileri ile adından söz ettirmeye devam eden Kanal D yönetimi, ayrıca henüz yayına girecek olan yeni dizilerini de peş peşe duyurarak izleyicileri heyecanlandırdı. Son olarak kadrosu ile öne çıkan ‘Taş Kağıt Makas’ isimli yeni projesinin okuma provası ile gündeme gelen kanalın yeni bir oyuncu ile daha anlaştığı öğrenildi. O oyuncunun kanalın reyting rekortmeni dizisi Yargı’dan henüz ayrılmış olması, izleyicileri şaşırttı.

YARGI’NIN METİN’İ TAŞ KAĞIT MAKAS’TA

Geçtiğimiz haftalarda okuma provası ile gündeme gelen yeni dizi Taş Kağıt Makas’ın çekimleri başladı. MF Yapım’ın yapımcılığında çekilen yeni dizi merak ile beklenirken projeye yeni bir ismin daha dahil olduğu öğrenildi. Edinilen bilgilere göre Kanal D’nin reyting rekortmeni dizilerinden Yargı’da ‘Metin Amir’ karakterine hayat veren ve son bölümde de şehit olarak kadroya veda eden Hüseyin Avni Danyal, Taş Kağıt Makas yapımcıları ile anlaştı.

TAŞ KAĞIT MAKAS İLE İLGİLİ GELİŞMELER

Taş Kağıt Makas’ta Ekin Koç’un canlandıracağı Umut karakterinin sıra dışı hafıza yeteneği işlenecek. Dizide Serra Arıtürk ‘Alev’, Ozan Güven ‘Harun’, Burak Yörük ise ‘Fecir’ karakterlerine hayat verecek.

Alev son derece kararlı bir karakter olarak karşımıza çıkacak. Fecir ise iflah olmaz bir sosyopat olarak izleyicileri etkilemeye çalışacak. Senaryosu Uğur Güneş tarafından kaleme alınan, Yusuf Pirhasan’ın yönetmenliğinde çekimleri devam eden Taş Kağıt Makas, yakın zaman içerisinde Kanal D ekranlarında izleyiciler ile buluşturulacak.