Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeni dizi Taş Kağıt Makas’tan ilk kare geldi… Kadroda yok yok! Taş Kağıt Makas’ın konusu ne, oyuncuları kimler?

Uzunca bir süredir herhangi bir projede rol almayan Ozan Güven, sevenlerini heyecanlandıran bir gelişme ile gündeme geldi. Güven’in de aralarında bulunduğu Taş Kağıt Makas dizisinin oyuncuları, aynı karede buluştu. İşte yeni diziye dair tüm gelişmeler…

Uzunca bir süredir herhangi

Yeni dizilerin peş peşe duyurulmaya devam edildikleri şu dönem içerisinde kanal yönetimleri ve yapım şirketleri arasında rekabet iyiden iyiye kızıştı. Devam eden dizilerin senaryolarında değişiklikler yaparak reyting listelerinde üst sıraya yerleşmenin yollarını arayan senaristler, son dönemlerde yeni diziler ile de gündemden düşmemeye başladı.

2024 yılına bomba gibi bir giriş yapabilmek üzere yeni projelerini arka arkaya duyuran kanal yönetimleri, milyonlarca izleyici tarafından yakın takip altına alındı. Duyurulan dizilerin arasında polisiyeden drama kadar pek çok farklı türde proje göze çarparken bir haber de Ozan Güven hayranlarına verildi.

Eski kız arkadaşına şiddet uyguladığı iddiası ile gündeme gelen ve o günden bu yana da setlere adeta küsen Ozan Güven, son olarak milyonlarca hayranının yüzünü güldüren bir gelişme ile gündeme geldi. Güven’i bir projede görmeyi özleyenler, yeni dizi Taş Kağıt Makas ile ilgili gelişmeleri yakın takip altına aldı. Peki, Taş Kağıt Makas’ın konusu ne? Taş Kağıt Makas’ta hangi oyuncular olacak? İşte ayrıntılar…

OKUMA PROVASI YAPILDI

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği yeni dizi Taş Kağıt Makas, son dönemlerin en çok konuşulan projeleri arasında yer almaya başladı. Henüz yayında olmamasına rağmen oyuncu kadrosu sayesinde izleyicilerin dikkatlerini şimdiden çekmeyi başaran yeni dizi, son olarak okuma provası ile dikkat çekti.

Hazırlıkları hız kesmeden devam eden Taş Kağıt Makas için ilk okuma provası geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Dizinin oyuncu kadrosunda; Ekin Koç, Ozan Güven, Serra Arıtürk, Burak Yörük, Aytaç Uşun, Hande Ataizi, Bülent Seyran ve Selim Galip gibi önemli isimlerin yer aldıkları görüldü.

TAŞ KAĞIT MAKAS’IN KONUSU NE?

Kanal D’de yayınlanacak olan yeni dizinin çekimlerinin geçtiğimiz günlerde başlamış olduğu öğrenildi. Dizide, olağanüstü bir yeteneği bulunan hipertimezi hastasının adalet arayışı işlenecek.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeşilçam'ın ünü oyuncularından Ahu Tuğba,
Sıradaki Haber Ahu Tuğba’nın cenazesi Türkiye’ye getiriliyor!