Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeni Halka Arz Ne Zaman? Bu Hafta Halka Arz Var Mı? Kasım Ayı Halka Arz Takvimi

Milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alan kasım ayı halka arz takvimi belli oldu. 1 Kasım Çarşamba günü bugün halka arz var mı araştırması yapan vatandaşlara yeni duyuru geldi. Peki, bu hafta hangi halka arzlar var? İşte kasım ayı halka arz takvimi..

Milyonlarca vatandaşın gündeminde yer

Kasım ayına girişle birlikte yeni halka arzlar listesi araştırılmaya başladı. Kasım ayına girişle halka arz olacak şirketler ve detayları incelenmeye başladı. Çok sayıda vatandaşın gündeminde ilk sırada yer alan halka arz takvimi belli oldu. 1 Kasım 2023 tarihinde başlayan kasım ayı halka arz döneminde hangi şirketler var merak edildi. Halka arz işlemi yapan vatandaşlar kasım ayı halka arz takvimi detaylarını inceledi. 1 Kasım bugün halka arz var mı sorusuna yanıt arayan vatandaşlara SPK duyurusu geldi. Halka arz alıp satan vatandaşlar kasım ayında yapabileceği işlemleri mercek altına aldı. Peki, 1 Kasım bugün halka arz var mı? Yeni halka arz olan şirketleri hangileri? İşte kasım ayı halka arz takvimi..

TUREKS TURUNÇ MADENCİLİK HALKA ARZ

MARBL koduyla borsa işlem görecek Tureks Turunç Madencilik halka arz oldu. Kasım ayı halka arz takviminde ilk sırada yer alan Tureks Turunç Madencilik detayları geldi. SPK onayından geçen Tureks Turunç Madencilik 2-3 Kasım 2023 tarihlerinde halka arz edileceği açıklandı. 2-3 Kasım günleri talep toplayacak olan Tureks Turunç Madencilik İç ve Dış Tic. A.Ş. halka arz yönteminde eşit dağıtım yapacak. 58.976.404 lot dağıtacak olan Marble Systems Tureks Turunç Madencilik halka arz adet fiyatı 10.97 TL olarak işlem görecek. Şirketin kaynağın yüzde 40’ını işletme sermayesi ihtiyacı için kullanacak.

YENİ HALKA ARZLAR

Yeni halka arzlar merak eden vatandaşlar için hemen belirtelim ki kasım ayına girişle birlikte karşımıza MARBL kodlu Tureks Turunç Madencilik İç ve Dış Tic. A.Ş. halka arzı duyuruldu. Şirketin 2-3 Kasım 2023 tarihlerinde talep toplayacağı söylendi. Kasım ayı halka arz takvimi içerisinde şu an başka bir şirketin tarihi verilmedi. 1 Kasım Çarşamba günü bugün halka arz olan yeni bir şirket görünmüyor. Yeni gelişmeler olduğunda haberimizde yer vereceğiz. İşte Kasım ayı halka arz olacak şirketlerden bazıları..

-(MARBL) Tureks Turunç Madencilik İç ve Dış Tic. A.Ş. 2-3 Kasım 2023

-(ENTERPRISE) Yes Oto Kiralama ve Turizm Yatırımları A.Ş.

-(OBAMI) Oba Makarnacılık San. ve Tic. A.Ş.

-Yeşil Global Enerji A.Ş.

-Alves Kablo San. ve Tic. A.Ş.

-Arkopa Ahşap Panel Sanayi A.Ş.

-Multınet Kurumsal Hizmetler A.Ş.

-Koray Holding A.Ş.

-Zorlu Yenilenebilir Enerji A.Ş.

-1000 Yatırımlar Holding A.Ş.

-Mogan Enerji Yatırım Holding A.Ş.

-(SMRVA) Sümer Varlık Yönetim A.Ş.