Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeni kaleci Enes Sarı imzaladı 

Kocaelispor’un son transferi, kaleci Mehmet Enes Sarı için Kocaeli Stadı’nda imza töreni düzenlendi.

Kocaelispor’un son transferi, kaleci

Atabey Çiçek, Onur Atasayar ve Harun Tekin, Christian Koaukau ve Fatih Bektaş’tan sonra Kocaelispor’un son transferi 23 yaşındaki kaleci Mehmet Enes Sarı oldu. Kasımpaşa’dan yeşil siyahlılara kazandırılan futbolcu için bugün imza töreni düzenlendi. Kocaeli Stadı’ndaki imza töreninde Başkan Engin Koyun da yer aldı.

ÖNEMLİ İSMİ KATTIK

Başkan Engin Koyun imza töreninde şu şekilde konuştu: İmzamızın Enes’e, ailesine ve Kocaelispor’a hayırlı olmasını diliyorum. Önemli bir ismi kadromuza kattığımızı düşünüyoruz. Enes’i Bayrampaşa’dan beri hatırlıyoruz. İzleme ekipleri tarafından yakından takip edildi. Yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte transfer komitemize yetkiyi verdik ve transferi gerçekleştirdik.

ERSİN KARDEŞİMİZE TEŞEKKÜRLER

Menajeri Ersin kardeşimiz bize verdiği sözü tuttu ve futbolcuyu görüşmeye ilk bize yaptırdı. Bize şartlarda anlaştık ve kazandırdık. Gençlerimizi kulübümüze kazandırmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki Kocaelispor’a önemli hizmetler verecektir. Kocaelispor taraftarı da kendisini çok sevecek, burada efsane olacak. 

BİZ BÖYLE İZ BIRAKTIK

Kocaelispor’da futbol oynamak, başkanlık ve yöneticilik yapmak ayrılacaktır. Benhur ile görüştük. “Başkanım, Rize’deki futbolcularla ilgili bir tasarrufunuz varsa elimden geleni yaparım” dedi. İşte biz böyle iz bırakıyoruz. Türkiye’nin en başarılı hocalarından birisini getirdik. Genç kardeşlerimiz formayı giydikten sonra altyapıya da örnek olacak. 

GÖRDÜNÜZ MÜ

Geldiğim günden bu güne kadar yönetimimizle birlikte özellikle mali açıdan neler yaptığımızı herkes biliyor. İlk günlerde mutfak malzemesi bile alamıyorduk. Bugün ise her şey bambaşka. 3 yıldır futbolcusuna, hocasına, esnafına borcu olan ya da parasını alamayan kimse gördünüz mü? Övüneceğimiz en önemli konuların başında bence bunlar gelmeli. 

15 BİN EURO DA BEN VERECEĞİM

Bu günlerde dedikodular yapılıyor. Kauakou, geldiği ülkede şu rakama oynuyormuş. Evraklar kullanılıyor. Buradan duyuyorum. Aynı kulüpten en vasat oyuncuyu dedikleri rakama getirsinler üzerine 15 bin Euro da ben vereceğim, üzerine 5 aylık maaşını da vereceğim. Bazen bu yapıyı anlayamıyorum. Gitsin davul zurna çalınan Samed Ali’ye bugün bir kulüp 7 milyon 500 bin lira teklif sunuyor. 

BAŞLI BAŞINA SUÇTUR

Bir de şu var. Bıraktın futbolcuyu, çalışan bir işçi, memur dahi de olsa mahrem olan bilgiler, maaşlarının servis edilmesi başlı başına suçtur. Yok İsveç’te şu varmış, bunu demiş, gitmiş gibi yakışıksız konularla muhatap olunmasın. Bunlar çok ayıp şeyler. Alacaklar mahremdir. İş yerinde kim ne kadar maaş alıyor diye merak edilir mi? Bu tür paylaşımları yapan arkadaşlar yanlış yoldalar. 

EDEPSİZLİK YAPIYORLAR

Bugün futbolcuları piyasanın altında takımımıza kazandırıyoruz. Kulüpte bir çayın hesabını yapan birisi olan birisi bunları yazanlar, algıyı oluşturanlar tek kelime ile edepsizlik yapıyor. Bizim hedefimiz belli. Bu hedefe giderken bizim en hassas konumuz da işin maliyet kısmı. Mali disiplin, kurumsallaşma, tesisleşme bizim olmazsa olmazımız. 2 yıl içinde Türkiye’nin en güzel tesislerini kazandıracağız ve Süper Lig’de kalıcı başarılara imza atan bir takımla bunu başarmak istiyoruz. 

ÇOK RENKLİ BİR TAKIM İZLEYECEKLER

Şu da var… Maliyetler zaman geçtikçe düşüyor. Transferler bitmedi. Yarından itibaren takıma oyuncu kazandırmaya devam edeceğiz ve akıllı transferler yapacağız. Bize inanın, güvenin. Şehrin ve camianın arzu ettiği transferler yapılacak. Her Kocaelispor taraftarı çok renkli, heyecanlı, mücadele eden bir takım izleyecek. Günübirlik olarak bu hafta içi kampa gideceğim. Afyon’dan her gün detaylı haberler alıyorum. Her şey mükemmel, hocalarımız da çok memnun.