YENI MALATYA VE KEÇIÖRENGÜCÜ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, CANLI İZLE?

Futbol heyecanı Yeni Malatya ve Keçiörengücü maçıyla devam ediyor. Yeni Malatya ve Keçiörengücü saat kaçta? Hangi kanalda? Muhtemel 11’ler? İşte tüm detaylar

YENI MALATYA VE KEÇIÖRENGÜCÜ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, CANLI İZLE?

Yeni Malatyaspor'un form durumu oldukça zorlayıcı bir süreçte. Son 10 maçta Yeni Malatyaspor hiç galibiyet alamamış, aksine bu maçların tamamında mağlup olmuş. Özellikle son dönemdeki 0-3'lük skorlarla alınan yenilgiler, takımın savunmada ciddi sıkıntılar yaşadığını gösteriyor. Bu kötü form, takımın moralini ve güvenini olumsuz etkileyebilir.

Keçiörengücü ise dalgalı bir performans sergiliyor. Son 10 maçta, 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşamışlar. Takım, zaman zaman etkili sonuçlar alsa da istikrarsız bir grafik çiziyor. Son iki maçında Bandırmaspor’a karşı alınan 1-2’lik yenilgi ve Sakaryaspor ile 1-1 berabere kalmaları, takımın istikrar konusunda sıkıntı yaşadığını gösteriyor.

Her iki takımın da son dönemdeki performanslarına bakıldığında, Keçiörengücü nispeten daha iyi bir formda görünüyor. Ancak bu iki takımın karşılaşmasında sonucu tahmin etmek zor olabilir, çünkü her iki taraf da kazanmak için mücadele edecektir.

YENI MALATYA VE KEÇIÖRENGÜCÜ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, CANLI İZLE?

Futbol heyecanı Yeni Malatya ve Keçiörengücü maçıyla devam ediyor. Yeni Malatya ve Keçiörengücü 21.45’te tabii’de yayınlanacak.

MUHTEMEL 11

Keçiörengücü Metin Uçar, Steven Caulker, Mert Kula, Erkam Develi, Aliou Traore, Halil Can Ayan, Malaly Dembele, Ali Dere, Orhan Nahırcı, Moustapha Camara, William Togui

Kaynak: Müjde Melek Şahin