Yeniden merhaba... Bundan böyle NOKTA MEDYA ailesindeyim

Vasfi Aşçı

Vasfi Aşçı

Tüm Yazıları

Değerli okurlarım…

Basın hayatımda yeni bir sayfa açmamdan dolayı kısa bir aradan sonra yeni bir sayfadan yani Nokta, Nokta Gazetesi sayfalarından sizlere yeniden “Merhaba” diyorum.

Spor hayatımda yirmi yıl futbol kulüp başkanlığı yaptığım süre zaafında, spor haber ve yorumlarımla Kocaeli’nin yerel gazetesinde, spor köşe yazarlığı yaptım.

2017 yılı ortalarında spor müdürümüz Sefer Cüce ile görüşmelerimiz neticesinde başlayan Çağdaş Kocaeli Gazetesi’ndeki çalışmalarıma 7 Mart 2024 tarihi itibariyle sonlandırmış bulunmaktayım.

Yaklaşık yedi yıl civarı Çağdaş Kocaeli gazetesi çatısı altında bulunduğum süre boyunca bana güvenen ve destekleyen tüm çalışan arkadaşlarıma teşekkür ederek, buruk bir hüzünle helalleşerek ayrılmış bulunmaktayım.

Yaklaşık 10 yıl öncesine kadar arkadaşlığım bulunan Nokta Gazetesi Spor Müdürü Erdem Övüç vesilesiyle imtiyaz sahibi Hüdaverdi Çiçek, Genel Yayın Yönetmeni Furkan Çalışkan ve Yazı İşleri Müdürümüz Cansu Albayrak Kızılkaya ile görüşmelerimiz neticesinde, Kocaeli'nin ilk üç sırasında yer alan ve en çok okunan, en çok tercih edilen gazetesinde, birlikte daha iyiyi hedefleyen çalışmalarımız için Nokta Medya ekibine katılmış oldum.

Burada yeni bir sayfa açarak siz değerli okurlarıma bundan böyle buradan yazma gayretinde olacağım.

Çocukluk yıllarımda başlayan spor hayatım sonraları antrenörlük, hakemlik ve idarecilik olarak devam ederek hep sporun içerisinde oldum.

Geçmiş yıllarda elimden geldiği, dilimin döndüğü kadarıyla sizinle çeşitli yazılarım ile birlikte olmaya çalışmıştım.

Şimdi Nokta Medya gurubunda “Yeniden” başlığı altında yine siz değerli okurlarımla birlikte olmak, bazen sokağımızdan, bazen mahallemizden, ilimizden, yurdumuzdan ya da dünyamızdan gördüklerimize farklı açılardan bakarak farklı yorumlarımızla size bilgi aktarmak arzusuyla yazmaya çalışacağım.

Köşe yazılarım spor üzerine, genel olarak Karate, Karate’nin insan sağlığındaki yeri, çocuk gelişimindeki önemi hakkında olacaktır.

Bu gün itibariyle bu yazılarımı günlük, haftalık, aylık bir plan doğrultusunda değil de, fırsat buldukça gündemi beraber değerlendirelim istiyorum.

Yanlış bilgi aktarmamak gayretindeyim.

Eksik ve yanlışlarımı yine siz okurlarımızın yorumlarıyla düzeltebileceğimizi de bildirmek isterim.

Fikirlerimiz her daim her birey ya da kesimle uyuşmayabilir.

Değişik fikir sahiplerini de yine hoşgörü ve saygı çerçevesinde yorumlarıyla katkı sağlamaya bekliyorum.

Ahlaka, milli ve manevi değerlere, iffete, haysiyete, adalete uygun yorumların hepsi başımın tacı olacak. Buradaki yazılarımda da bu konuda çok dikkatli olacağım.

Güncel konularda ya da gündem dışı olan yazılarımda bazen okurlarımla aynı düşünceyi paylaşırken farklı dönemlerde ise farklı görüş düşünce ve duygularımı paylaşacağım.

Tüm okurlarımı dinleyip istek, dilek, temenni ve yakarışlarını ilgili kurum ve makamlara ulaştırmaya çalışırken, kurum ve yöneticilerin de beklenti ve isteklerini dinleyecek siz değerli okurlarıma ulaştıracağım.

Yazılarımda bahsedeceğim konuları sizler için araştırıp en doğru şekilde sizlere aktarmak için ayrı bir gayret sarf edeceğim.

Sosyal ya da yazılı basında sizlerle yaptığım paylaşımların geniş kitlelere ulaşması için değerli okurlarımın her birinden beklentim, gazetemizi ve yazılarımı tanıdıklarınızla paylaşmanız olacaktır.

Maksadımız anlaşılsın, kusurlarımız olursa hoşgörüyle bakılsın, eleştirileriniz olursa benim için katkı ve çeşitlilik anlamında kazancım dileklerimle…

Bundan böyle sizlerle sık sık bu NOKTA’da buluşmanın heyecanıyla, saygı ve selamlarımı sunuyorum.