Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeniden Refah ile CHP tek noktada buluştu!

Cumhuriyet Halk Partisi’nin ardından Yeniden Refah Partisi de erken seçim için tarih verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin ardından

Birkaç gün önce bir televizyon programına konuk olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, erken seçim için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Meclis, 360 milletvekili ile seçimleri yenilerse Erdoğan’ın son bir kez aday olma hakkı var. Görev süresi beş yıl. Seçimleri yenileyeceğiz. Bizim kimseden korkumuz yok. 2026’nın baharında ya da gelecek yıl kasımda sandığa koyalım. Bizim Erdoğan’ı yenmemiz, yeni bir kalkınma sürecini başlatmamız lazım” diyerek seslenmişti.

BİR TARİH DE YENİDEN REFAH’TAN

Özel’in ardından Yeniden Refah Partisi de erken seçim için tarih verdi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) sonrası gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erken seçimle ilgili tartışmalarla ilgili de konuşan Kılıç “2025 yılında 23 Kasım Pazar günü erken seçim için makul bir tarih olacaktır” dedi.

“GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ”

Kılıç’ın açıklamasında öne çıkan başlıklar şöyle:

Bir erken seçim olabilir Türkiye’de. Rakamları paylaştım sizinle. Bu şartlar altında Türkiye’nin uzun süre devam etmesi mümkün değil. Görünen köy kılavuz istemez. Türkiye’nin erken seçime doğru ilerlediğini görüyoruz. 2025 yılının sonbaharı olabilir, 2026 yılının ilkbaharı olabilir. Bu erken seçim kapıya dayanacaktır. Teşkilatlarımızı bu erken seçime hazırlıklı olmak için çağırıyoruz. 2025 yılında 23 Kasım Pazar günü erken seçim için makul bir tarih olacaktır.