Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeniden Refah İstanbul Adayı Mehmet Altınöz Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı

Yeniden Refah İstanbul adayı Mehmet Altınöz oldu. Seçimlere ittifaksız girme kararı alan Yeniden Refah Partisi İstanbul rotasını belirledi. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Genel Başkanı Fatih Erbakan Ankara, İstanbul ve İzmir adaylarını açıkladı. Peki, Mehmet Altınöz kimdir? İşte yanıtı..

Yeniden Refah İstanbul adayı

Yeniden Refah İstanbul Adayı Mehmet Altınöz olarak açıklandı. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri öncesi hareketlilik başladı. Siyasi partiler büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını tek tek netleştirirken merakla beklenen Yeniden Refah Partisi adayları belli oldu. Megakent İstanbul için AK Parti, CHP, MHP, İyi Parti, Zafer Partisi, DEM Parti belediye başkan adayı kararları geldi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı içerisinde politika izleyen Yeniden Refah Partisi yerel seçimlerde Megakent İstanbul için yarışacak adayı Mehmet Altınöz oldu. Peki, Yeniden Refah İstanbul Adayı Mehmet Altınöz kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Yeniden Refah İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Mehmet Altınöz hayatı..

YENİDEN REFAH PARTİSİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR ADAYI

Yeniden Refah İstanbul büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz oldu. 10 Şubat Cumartesi günü yapılan Yeniden Refah Partisi aday tanıtım toplantısında adaylar duyuruldu. Ekrem İmamoğlu, Murat Kurum, Buğra Kavuncu, Meral Danış Beştaş gibi isimlerin yer aldığı İstanbul büyükşehir belediye başkan adayları listesine Yeniden Refah Partisi adayı dahil oldu.

MEHMET ALTINÖZ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1973 Bursa doğumlu olan Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz oldu. Bursa Anadolu Lisesi ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat bölümü mezunu olan Mehmet Altınöz, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi İşletme Bölümünde Yönetim ve Organizasyon Yüksek lisansı (MBA) yaptı. Altınöz AŞ. Yönetim Kurulu başkanı olan Mehmet Altınöz, Saadet Partisi Genel Merkez Yüksek Disiplin Kurulu Üyeliği ve STK ve Halkla ilişkiler Başkanı Yardımcısı görevlerinde bulundu. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Mütevelli Heyeti üyesi olan Mehmet Altınöz ,yi derecede İngilizce biliyor. Mehmet Altınöz evli ve iki çocuk babasıdır.