Yeniden Refah İzmit İlçe Başkanı Cafer Ateş oldu

Dr. Fatih Erbakan’ın genel başkanlığını yaptığı ve 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 5 milletvekili çıkararak dikkatleri üzerine çeken Yeniden Refah Partisinde İzmit İlçe Başkanı belli oldu.

Yeniden Refah İzmit İlçe Başkanı Cafer Ateş oldu

14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilen 28. Dönem milletvekili seçimlerinde yeterli seçmenin oyunu almayı başaran partiler TBMM’ye milletvekili göndermeye hak kazandı. Cumhur İttifakı'nın içinde yer alan ve seçimlere kendi milletvekili listelerinden giren Yeniden Refah Partisi de seçimlerde 5 milletvekili çıkarmayı başardı.

5 İSİM ANKARA'YA GİTTİ

Aralarında Kocaeli'den Mehmet Aşila'nın da bulunduğu 5 isim milletvekili seçilerek TBMM'ye gitmişti. O isimler şöyle...

1. Mehmet Aşıla - Koceli

2. Ali Yüksel - Konya

3. Suat Pamukçu - İstanbul

4. Muhammed Ali Fatih Erbakan - İstanbul

5. Doğan Bekin - İstanbul

YENİDEN REFAH DİKKAT ÇEKİYOR

Son seçim başarısının ardından yükseliş sinyalleri veren Yeniden Refah Partisinde yerel kadrolarda da değişim devame diyor. Yeniden Refah Partisi İzmit eski İlçe Başkanı İbrahim Şener, il başkanlığının bilgisi dışında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile görüşmeye gittiği için “hiyerarşiye uymadığı” gerekçesiyle yaklaşık iki hafta önce görevden alınmıştı. Şener, Büyükakın’ı genel başkan Erbakan’a şikayet etmiş, Büyükakın’ın Erbakan için hakaretvari ifadeler kullandığını öne sürmüştü.

YENİ İSİM BELLİ OLDU

Yaklaşık iki haftadır boş kalan Yeniden Refah Partisi İzmit İlçe Başkanlığına atama yapıldı. Olağan il yönetim kurulu toplantısına başkanlık eden İl Teşkilat Başkanı Mehmet Öner, İzmit İlçe Başkanlığına atanan Cafer Ateş'e yazısını teslim etti. Yeniden Refah Partisi'den konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanlığı Yönetim Kurulu İl Başkan Vekili Teşkilat Başkanı Mehmet Öner öncülüğünde olağan toplantısını gerçekleşti. Yoğun katılımlı gerçekleşen toplantıda Teşkilat Parti çalışmaları istişare edilip bilgi verildi. Yerel Yönetimlere Yeniden Refah’ın gelmesi için çalışmalara hız verildi. Toplantıda konuşan Öner, “Belediyelerde tasarruf edilmez, konserlere organizasyonlara milyonlar harcanıp tasarruf edilmezken, suya ulaşıma bilumum belediye hizmetlerine gelen zamlarla vatandaş eziliyor. Daha zammı aldım demeye vakit kalmadan emekli, asgari ücretlinin elindeki para hiç oluyor. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın da dediği gibi Emeklinin yılbaşını bekleyecek durumu kalmamıştır. Faturalar hayat pahalılığı enflasyon yılbaşını beklemiyor. Bizler sorumlu muhalefet anlayışının gereği olarak doğruya doğru yanlışa yanlış demeye devam edeceğiz. Özlenen Yeniden Refah yönetimleri ile Belediyeler en doğru şekilde yönetilecektir. Belediyeler ve vatandaş Yeniden Refaha varacaktır."