Yeniden Refah'ta şok gelişme: O ilçe başkanı istifa etti

Meclis üyesi aday listeleri konusunda kriz yaşayan YRP Gölcük’te şimdi de istifalar yaşanmaya başladı.

Yeniden Refah'ta şok gelişme: O ilçe başkanı istifa etti

Yeniden Refah Partisi’nde geçtiğimiz haftalarda büyük kriz yaşanmıştı. Gölcük, Başiskele ve Kartepe ilçelerinde, ilçe teşkilatlarının hazırladığı meclis üyeleri listesi seçim kuruluna teslim edildikten sonra, İl Başkanı Ali Taştan ve Teşkilat Başkanı Mehmet Öner tarafından hazırlanan ikinci liste, ilçe seçim kurullarına teslim edilmişti. İl Seçim Kurulu Yeniden Refah Partisi’nin Gölcük’te verdiği iki farklı meclis üyesi aday listesini inceledi. Gölcük İlçe Seçim Kurulu, il teşkilatının gönderdiği listeyi kabul etti. O krizin etkileri hala sürerken bir yeni istifa haberi daha geldi. Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Köse de ilçe hem de il teşkilatına tepki göstererek yönetimiyle birlikte görevinden istifa ettiğini duyurdu.

YÖNETİMİYLE BİRLİKTE İSTİFA ETTİ

Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Köse hem belediye meclis üyesi adaylığından hem de gençlik kolları başkanlığından yönetimiyle birlikte istifa ettiğini açıkladı.

"YAKIŞIKSIZ VE USULSÜZ YAKLAŞIMA TEPKİ GÖSTERİYORUM"

İstifasını duyuran Köse "İl teşkilatının yapmış olduğu yakışıksız ve usulsüz yaklaşıma tepki gösteriyorum. İlçenin emeklerini haysiyetini yok sayan bu anlayışa karşı sessiz kalan ilçe başkanımız ve belediye başkan adayımıza tepki göstererek belediye meclis üyesi adaylığından ve ilçe gençlik kolları başkanlığımdan yönetimim ile birlikte istifa ediyorum. Yeniden Refah Partisinin bir üyesi ve neferi olarak başka zamanda ve başka alanlarda hizmet etmeye ve davaya gönül vermeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Yeniden Refah'ta şok gelişme: O ilçe başkanı istifa etti - Resim : 1

Kaynak: HABER MERKEZİ