Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeniler görücüye çıktı

BAL 2. Grup’tan temsilcilerimizden Gölcükspor’da transferin son günü 3 önemli futbolcu ile anlaşma sağlanmıştı. 3 isim de takımla antrenmana çıktı.

BAL 2. Grup’tan temsilcilerimizden

3’Ü DE OFANS OYUNCUSU

Bu sezon ligde oynadığı 5 maçta sadece 5 puan toplayabilen ve teknik direktör Cevdet Nail Sancaklı ile yollarını ayırdıktan sonra Mustafa Bahadır’ı takımın başına getiren Gölcükspor yönetimi 3 futbolcu ile anlaşma sağladı. Kırmızı siyahlılar hem kanat hem de santrafor bölgelerinde oynayabilen, son olarak Sapanca Gençlik’te forma giyen Cihan Tan, BAL takımlarından Doğugücü’nde 10 numara pozisyonunda oynayan Engin Gülle ve Siirt İl Özel İdare’den 6 ve 8 numara pozisyonlarında oynayan Eser Akbaş’ı renklerine bağladı.

İDDİALILAR

Nokta Gazetesi’nden duyurduğumuz bu transferler sahaya indi ve yeni takımı ile birlikte antrenmana çıktılar. Cihan Tan, Engin Gülle ve Eser Akbaş iddialı konuştu ve Gölcükspor ile şampiyonluk yaşayacaklarına inandıklarını belirtti. 3 ofans oyuncusu da antrenmanda gösterdiği performansla hayli dikkat çekti. Yeni teknik direktör Mustafa Bahadır’ın forma vermesi halinde 3 isim de sahadaki yerini alabilecek.