Yeşil Siyah bu akşam saat 20.00'de Nokta Tv'de!

Futbolun kalbi nerede atıyor, Kocaeli'nin spor camiasındaki son gelişmeler neler? Bu soruların cevapları ve çok daha fazlası için bu akşam Yeşil Siyah'ı kaçırmayın!

Nokta TV'de Erdem Övüç'ün sunumuyla ekranlarınıza gelecek olan "Yeşil Siyah", Kocaeli'nin spor dünyasına dair en taze haberleri, analizleri ve özel röportajlarıyla sizlerle. Övüç, uzun yıllardır spor gazeteciliğinde edindiği tecrübe ve bilgisiyle, Kocaeli sporunun nabzını tutuyor, kulaktan kulağa yayılan dedikodulardan çok daha ötesine geçiyor.

Bu özel yayında, Kocaeli futbolunun dünü, bugünü ve yarını masaya yatırılıyor. Hangi takım, hangi transferi yapacak? Hangi teknik direktör, hangi takımın başına geçiyor? Genç yetenekler kimler? Kocaeli'de futbolun geleceği nasıl şekilleniyor? Tüm bu soruların cevapları ve sporseverlerin merak ettiği daha birçok konu, Erdem Övüç'ün kendi özgün yorumlarıyla "Yeşil Siyah"da!

Sporun, futbolun, heyecanın ve rekabetin adresi bu akşam saat 20.00'de Nokta TV'de "Yeşil Siyah" ile buluşuyor. Bu eşsiz futbol sohbetini kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Sevdiklerinizle birlikte bu futbol ziyafetine tanık olun! Erdem Övüç'le "Yeşil Siyah", bu akşam ve her hafta sadece Nokta TV'de!