Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeşim Erçetin’e dolandırıcılık suçlaması

Geçtiğimiz aylarda Amerika’da evlendiği eşi Fevzi Kardeseci’yi evinde ölü bulan ve yaşadıklarını gözyaşlarıyla anlatan ünlü manken şarkıcı Yeşim Erçetin şimdide dolandırıcılık suçlamasıyla karşı karşıya kaldı.

Geçtiğimiz aylarda Amerika'da evlendiği
Amerika’ya yerleşen ve doğum koçluğu yapan yurt dışında gelip Amerika’da doğum yapmak isteyen insanların süreçlerini yöneten yaptığı danışmanlıktan 4.500 dolar kaşesi olan Erçetin önceki gün sosyal medya hesabından bir duyuruda bulundu.
TEHDİT EDİLMİŞ
Kendisinden doğum danışmanlığı alan bir Türk çiftin tüm işlemlerini bir dostu vasıtasıyla geldikleri için 3.000 dolara anlaştıklarını. Ancak eşinin ölümüyle büyük bir şok yaşadığını buna rağmen Türk çifti yalnız bırakmadığını acısını hissettirmeden yarı yolda bırakmamak için bebeğin doktor kontrollerinden doğumundan yerleşmelerine hastane süreçlerine kadar danışmanlık hizmeti verdiğini ancak çiftin Türkiye^ye döndükten sonra işleri bitince kendisini tehdit ettiklerini belirtti.
“ŞİKAYETİMİ BİLDİRECEĞİM”
Erçetin ‘ Bir dostumun ricasıyla indirimli hizmet alan evleri olmadığı için evimde misafir ettiğim araç kiralamalarından pasaport düzenlemesi formlarını doldurmak ve gereken tüm yasal işlemlerini bizzat yürüttüğüm insanlar işleri bitince beni Amerikan polisine şikayet  edip fatura kesmeden bir işlem yapıp onları dolandırdığım konusunda beni tehdit ediyorlar. Beni tehdit ederek şantaj yaparak ödedikleri parayı benden zorla almaya çalışıyorlar. bende gereken yerlere şikayetimi bildireceğim dedi.