YILAN HİKAYESİ BELGİN'İ AYTEN GÖKÇER ÖLÜM SEBEBİ: Ayten Gökçer Kimdir, Kaç Yaşında Öldü? Ayten Gökçer Neden Öldü?

Yılan Hikayesi oyuncuları arasında yer alan Ayten Gökçer hayatını kaybetti. Acı olayın ardından ünlü ismin çevresinde yas dönemi başladı. Hayranlarının Ayten Gökçer neden öldü araştırmaları başladı. Peki, Ayten Gökçer kimdir, kaç yaşında öldü? Ayten Gökçer neden öldü? İşte yanıtı..

YILAN HİKAYESİ BELGİN'İ AYTEN GÖKÇER ÖLÜM SEBEBİ: Ayten Gökçer Kimdir, Kaç Yaşında Öldü? Ayten Gökçer Neden Öldü?

Türk sinemasının yıldız isimleri arasında yer alan Ayten Gökçer vefat etti. Türk halkının gönlünde taht kuran isimlerden olan güzel oyuncu Ayten Gökçer hayatını kaybetti. Milyonlarca izleyicinin severek takip ettiği Yılan Hikayesi oyuncuları arasında yer alan Ayten Gökçer dizide Belgin rolüne hayat verdi. 2017 yılında felç geçiren Ayten Gökçer ölüm nedeni araştırılmaya başladı. Peki, Ayten Gökçer kimdir, kaç yaşında öldü? Ayten Gökçer neden öldü? İşte merak edilenler..

AYTEN GÖKÇER NEDEN ÖLDÜ?

Türk tiyatro ve sinemasının önemli isimlerinden olan usta oyuncu Ayten Gökçer 84 yaşında hayatını kaybetti. Ayten Gökçer kesin ölüm nedeni bilinmemekle birlikte usta oyuncunun 2017 yılında felç geçirdiği biliniyor. Buna bağlı sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği biliniyor.

YILAN HİKAYESİ BELGİN'İ AYTEN GÖKÇER ÖLÜM SEBEBİ: Ayten Gökçer Kimdir, Kaç Yaşında Öldü? Ayten Gökçer Neden Öldü? - Resim : 1

AYTEN GÖKÇER KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

26 Ocak 1940 İstanbul doğumlu Türk sinema ve tiyatro oyuncusu Ayten Gökçer vefat etti. 1953 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı'nın bale bölümüne giren Ayten Gökçer 1958 yılında Devlet Tiyatroları sanatçı kadrosuna adını yazdırdı. Sinemaya 1965'te Taçsız Kral adlı filmle başlayan Ayten Gökçer sinemadan daha çok tiyatroya odaklandı. Yedi Kocalı Hürmüz adlı müzikalde "Hürmüz" rolü ile başrolde oynadı. 1988'de devlet sanatçısı olan Ayten Gökçer pek çok ödül kazandı. 1999 yılında Yılan Hikayesi adlı dizi ile televizyon kariyerine adım atan Ayten Gökçer kendisi gibi sanatçı olan Cüneyt Gökçer ile evliydi.

AYTEN GÖKÇER OYNADIĞI FİLMLER

1965: Taçsız Kral

1967: 501 Numaralı Hücre

1967: İçli Kız Funda

1972: Damdaki Kemancı

1973: Anneler Günü

1980: IV. Murat

1981: Bağdat Hatun

1988: Önce Canan

1991: Elif Ana

1999: Yılan Hikâyesi (dizi)

2003: Patron Kim? (dizi)

2005: Çat Kapı (dizi)

2008: Hoşçakal Güzin

2017: İstanbul Kırmızısı