Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yıldızlı; “31 Mart günü ceplerine tansiyon hapı koysunlar”

Fatma Kaplan Hürriyet’in proje lansmanında konuşan CHP Kocalei Milletvekili Özgür Harun Yıldızlı, “Birer tane tansiyon hapı alıp ceplerine koysunlar. 31 Mart gecesi o tansiyon haplarını içmek zorunda kalacaklar” dedi

Fatma Kaplan Hürriyet’in proje

İzmit Belediye Başkanı ve CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet, seçimlere bir hafta kala projolerini anlattı. Bugün Yunus Emre Kültür Merkezinde düzenlenen proje tanıtım toplantısında Hürriyet geçmiş 5 yılda yaptığı projeleri anlatarak sunumuna başladı. Daha sonra vaatlerine geçen Başkan Hürriyet, yeniden başkan seçilmesi durumunda hayata geçirmeyi vaat ettiği projeleri anlattı.

YALNIZ BIRAKMADILAR

Proje lansman toplantısında Kocaeli Milletvekilleri Özgür Harun Yıldızlı, Nail Çiler ve Muhip Kanko, İl Başkanı Bülent Sarı, KBB Başkan Adayı Atasoy Bilgin, TBMM eski Başkan Vekili Haydar Akar, İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, İzmit Belediyesi eski Başkanı Hikmet Erenkaya, İl Eski Başkanları Cengiz Sarıbay, Keramettin Gençtürk, Eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Fikret Toker, Eski Saraybahçe Belediye Başkanı Metin Alan, Eski İzmit İlçe Başkanları Alpaslan Seymen, Hakan Çakar, Selman Yıldırım, Saffet Koşar, STK Temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve İzmitliler katıldı.

“EMEKLİYE YOK SURİYELİYE VAR”

Konuşma gerçekleşetiren Kocaeli Milletvekili Özgür Harun Yıldızlı, “Size bu bayramda bin lira verdi. 15 milyon 800 emekli var. Ben diyorum ki bu seçimin kaderini emekliler değiştirecek. Emeklilere asgari ücret kadar maaş verilmesi lazım diyorum Sayın Cumhurbaşkanı diyor ki , ‘Emeklilere gaz vermeyin’. Emeklilere gelince para yok Suriyeli ’ye gelince, Afgan’a gelince var. Emeklilerden 31 Mart’ta gereğini bekliyoruz.

“SİNEK AVLAYAN MİLLET BAHÇELERİ”

Kocaeli’nin birçok sorunları var bu sorunlardan habersiz milletvekilleri ve başkanları var. başkanlar neyle uğraşıyor? Pilates topuyla uğraşıyor, patates soğanla uğraşıyor, cemaatlere para akıtmakla uğraşıyor. Bunların milletle işi yok bunların halkla işi yok. İşleri güçleri sinek avlayan millet bahçeleri. Sanat merkezi yok, tiyatro yok, sinema yok. Birçok yerde kültür merkezi var içi boş.

“İKTİDAR TEMSİLCİLERİ TANSİYON HAPI ALSINLAR”

İzmit’te Fatma Kaplan’a oy vermek için birçok neden var. bunları sıralayabiliriz. Halk lokantası var. diyorlar ki, ‘Seçime 15 gün kala açtılar’. Sende aç kardeşim. Engelleyen mi var? Ufak dokunuşlarla bir çok şey değişebilir. Bakın İzmit’in sokaklarına bakın. Kocaeli halkı kimin halka dokunan projeler yaptığını biliyor. 31 Mart akşamı benden tavsiye iktidar partisi temsilcileri birer tansiyn hapı alsınlar ceplerine koysunlar” dedi.

Sarı’dan Büyükakın’a; “Velisi olduğu adayı mağlubiyetten kurtaramayacak”

Kanko’dan Katırcıoğlu’na; “Kimsenin tanımayacağı vekil”