Yıldızlı, neden aday olmadı!

CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, neden Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmadığını açıkladı.

Yıldızlı, neden aday olmadı!

Yerel seçimlere 2 gün kala Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı il binasında önemli bir basın toplantısı düzenledi. Birlik mesajı verilen açıklamaya CHP Kocaeli Milletvekilleri Harun Yıldızlı, Nail Çiler, Muhip Kanko, İl Başkanı Bülent Sarı, İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin, TBMM Geçmiş Dönem Başkanvekili Haydar Akar, eski milletvekili Hikmet Erenkaya, eski İl Başkanları Cengiz Sarıbay, Selim Yıldız, Necat Çakır, Keramettin Gençtürk,Cihan Altunyuva, İzmit eski İlçe Başkanları Gökhan Darcan, Hakan Çakar, Selman Yıldırım, Orhan Dönmez, Alparslan Seymen, il yöneticileri ve izmit ilçe yöneticileri katılım gösterdi.

"HERKES KENDİ ÖZ İŞİNE BAKSIN"

Kocaeli Milletvekillerinin Büyükşehir Belediyesine aday olmak için harekete geçmediği iddialarına yanıt veren Kocaeli Milletvekili Özgür Harun Yıldızlı, “İl Başkanı Harun Yıldızlı, Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı, Büyükşehir adayımız burada. Tahir Bey siyaset yapmayı bıraksın. 1 metre metro açamadı. Daha yeni stadın yolunu açtı açmadı. Hayalleri gerçekleştirsin. Tıka basa gidiyor otobüsler. 1 metre metro var mı? 0 kredi ile istanbul kaç metro açtı.Mutsuzluk her yerdeyken gelip bize sataşıyor.Herkes kendi öz işine baksın” dedi.

“İLK GÜNDEN BİLİYORLAR”

İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan ise, “AKP panik halinde ne yaptığını bilmiyor. Sürekli açıklama yapıyor. Kendileri önde olsaydı bu anketler her yere asarlardı. bunu şova dönüştürürlerdi. Kaybettiklerini çok iyi biliyorlar. İlk günden beri biliyorlar. Adaylarını velileri gibi gezdiriyorlar. Bizim başkan adayımız güçlü bir isim. Bu dönem güçlü bir meclis oluşturacağız” dedi.