Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yılmaz Erdoğan ekranlara geri dönüyor! İnci Taneleri’nin ilk tanıtımı yayınlandı… O detay tüyleri diken diken etti

Kariyer hayatı boyunca birçok projenin başkahramanı olarak öne çıkan Yılmaz Erdoğan, seneler sonra yeni bir proje ile sevenlerini heyecanlandırdı. Uzun bir aranın ardından ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncunun yeni dizisinin ilk tanıtım videosu yayınlandı. İşte ayrıntılar…

Kariyer hayatı boyunca birçok

Ana akım medyada yayınlanan dizi projeleri, son dönemlerde şaşırtan gelişmeler ile gündeme gelmeye başladı. Hazırlık aşamasında oldukça yüklü maliyetlerin altına girilmesine yol açan ancak büyük beklentiye rağmen seyirciden istenilen tepkileri alamadıkları için erken final yapmak durumunda kalan diziler hem yapımcıları hem oyuncuları hem de kanal yönetimlerini büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.

Bir süredir devam eden dizilerin reytinglerinde dahi birtakım çatırdamalar gözlenirken sektörde oluşan boşluk yeni diziler ile doldurulmaya başlandı. Sezonun ortasında yayına giren yeni diziler izleyiciler tarafından yakın takip altına alınırlarken bir haber de Yılmaz Erdoğan hayranları için geldi.

Gerek komedi gerek ise de tiyatro sahnelerine senelerini veren, öğrenciler yetiştirerek hocalığını da ortaya koyan Yılmaz Erdoğan, uzun bir süredir ekranlarda boy göstermiyordu. Erdoğan bir dizide izlemeyi oldukça özleyen hayranları yeni proje için bir süredir bekleyişlerini sürdürürlerken sevindiren bir gelişme yaşandı.

Uzun bir aranın ardından yeni dizisi ile ekranlara dönen Yılmaz Erdoğan, sevenlerini bir hayli heyecanlandırdı. ‘İnci Taneleri’ isimli yeni dizinin ilk tanıtım videosu yayınlanırken projenin oyuncu kadrosu da gündeme bomba gibi düştü.

TANITIMDA GEÇEN O CÜMLER TEPKİ ÇEKTİ

‘İnci Taneleri’ isimli yeni dizinin ilk tanıtım videosu yayınlandı. İzleyicilerin karşısına ‘Azem Yücedağ’ karakteri ile çıkan Yılmaz Erdoğan, sevenlerini heyecanlandırmayı başardı. Yeni dizinin konusu ve yayın tarihi oldukça merak edilirken tanıtımda geçen bir cümle, sosyal medyada tepkilere sebep oldu.

‘Aşkın değil failin olmak da varmış’ cümlesini duyan pek çok sosyal medya kullanıcısı, kadın cinayetlerinin işlendiği ülkemizde böyle bir girişin ekran önünde yapılmasının doğru olmadığını savundu. ‘Kadın cinayetleri romantize mi ediliyor?’ sorusunu soran ve Erdoğan’a tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları, adeta kazan kaldırdı.

OYUNCU KADROSU DİKKAT ÇEKTİ

Yayın tarihi henüz belli olmayan İnci Taneleri, yakın zaman içerisinde Kanal D aracılığı ile izleyicilerin beğenilerine sunulacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan’ın yanı sıra; Hazer Ergüçlü, Selma Ergeç, Güven Kıraç, Yasemin Baştan ve Kubilay Aka gibi isimler de yer alıyor.