Yılmaz Erdoğan İnci Taneleri 6. Bölüm Fragmanı YAYINDA: İnci Taneleri Yeni Bölüm Fragmanı! İnci Taneleri 6 Bölüm Fragman Azem Dilber'i Terk Ediyor

İnci Taneleri 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Oğlu Özgür'ü yıllar sonra Cihan olarak bulan Azem kızı Nehir'i aramaya başladı. Peki, Azem Nehir'i bulabilecek mi? İnci Taneleri 6. bölüm 29 Şubat Perşembe akşamı saat 20.00'd Kanal D’de..

İnci Taneleri 6. bölüm fragman yayına girdi. Perşembe akşamları yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan İnci Taneleri oyuncuları tam kadro Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç, Yasemin Baştan gibi isimlerden oluştu. Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan İnci Taneleri yeni fragman geceye damga vurdu. Oğlu Özgür'ü yıllar sonra Cihan olarak tanımaya çalışan Azem'in suratına bütün kapılar kapandı. Bir yanda oğlu ve kızı bir yanda Dilber ve Piraye ile uğraşan Azem çıkmaza girdi. İnci Taneleri 6 bölüm fragmanı Azem, Dilber'i terk ediyor. İşte Kanal D İnci Taneleri 6 bölüm fragman..

İNCİ TANELERİ 6. BÖLÜM FRAGMANI

Kanaş D perşembe dizileri arasında en sevilenlerden olan İnci Taneler son bölüm ardından gözler yeni bölüme çevrildi. Azem cezaevine girdikten sonra hiç görmediği oğlu Özgür'ü sabıkalı ve adı Cihan olarak buldu. Bir yandan kızı Nehir'in peşine düşen Azem iki kadın arasında kaldı. Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı İnci Taneleri 6. bölüm Azem ile Piraye arasında çekim başladı. Azem'in aklı oğlundan başka birinde olmayınca çatışma başladı.

Yılmaz Erdoğan İnci Taneleri 6. Bölüm Fragmanı YAYINDA: İnci Taneleri Yeni Bölüm Fragmanı! İnci Taneleri 6 Bölüm Fragman Azem Dilber'i Terk Ediyor - Resim : 1

Cihan Güngör'ün tüm ikazlarına rağmen kendine savaş açanlarla savaşa girdi. Azem'e aşık olan Dilber ise onu çok sevdiği için Piraye'ye kaptırmak istemedi ve ne yapacağını düşünmeye başladı. Derdi bini aşmışken Dilber'in kıskançlık krizleriyle uğraşmak istemeyen Azem, Dilber'e mesafeyi koydu. Peki, Azem Dilber'i terk edecek mi? Bu sorunun yanıtı ve daha fazlası 29 Şubat Perşembe akşamı saat 20.00'de İnci Taneleri yeni bölümde..

Benzer Videolar