Yılmaz, Kanko'nun 'Taliban' benzetmesine sert çıktı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, CHP Kocaeli Milletvekili Muhip Kanko'nun ÇEDES projesini taliban sistemine benzetmesine sert çıktı. İşte Mehmet Akif Yılmaz'ın açıklaması.

Yılmaz, Kanko'nun 'Taliban' benzetmesine sert çıktı

CHP Kocaeli Milletvekili Muhip Kanko Milli Eğitim Bakanlığı'nın öncüsü olduğu ÇEDES ( Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum) projesini Talibanlaşma provası olarak gördüğünü ifade etmişti. Bu sözlere AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz tepki gösterdi. İşte Kanko'nun 'Taliban' benzetmesine sert çıkan Yılmaz'ın açıklaması:

"CHP'NİN HELALLEŞME DÖNEMİ BU"

"Değişim diye bağıran CHP'de hiçbir değişim yok. İşte CHP'nin helalleşme dönemi bu. Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı sorumluluğunda düzenlenen Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi ile Okullarımızda Değerler Eğitiminin yaygınlaştırılması öngörülüyor. Gençlerimize Medeniyet değerlerimizi aktarmayı, Din Eğitimi vermeyi “Talibanlaşma” olarak karalayan CHP zihniyeti, “karma eğitim yasaklanıyor” iftirasını da çekinmeden atıyor."