Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yılmaz; ‘Türkiye Nükleer güç dahil her türlü güce ulaşmak zorunda’

Rizelilerin konuğu olan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, silah sanayii ile ilgili yaptığı açıklamada, “Türkiye caydırıcı Nükleer güç dahil her türlü güce ulaşmak zorunda” dedi.

Rizelilerin konuğu olan AK

Kocaeli’nin en aktif hemşeri derneklerinden olan Kocaeli Rizeliler Derneği, siyasileri ağırlamaya devam ediyor. Her ay düzenlediği kahvaltı etkinliğinde siyasileri ağırlayan Rizeliler Derneğinin bu ayki konuğu AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün oldu. Dernek Başkanı Ekrem Kumuşoğlu ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz, AK Parti eski İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, KESOB Başkanı Kadir Durmuşoğlu, Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ve Rizeliler katıldı.

“BÖYLE BİR MİRAS DEVRALDIK”

Son olarak söz alan Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, “Bir araya gelmemiz, allah için birbirini sevenler olarak, bir araya gelerek ülkemizin meselelerini konuşmamız çok önemli ve değerli. zor günlerden geçiyoruz. 40 günü aştı. 40 gündür Rizeli hemşerilerim geceleri uyku uyuyamadı. Bu arşı alayı titreten zulüm karşısında bir şey yapamamanın, engel olamamanın hırsı ile içimiz içimizi yedi. Üzüldük, ağladık, meydanlarda haykırmaya çalıştık. Yardım kuruluşları ile el uzatmaya çalıştık. Biz böyle bir milletiz. Böyle bir miras devraldık. 100 yıllık Türkiye Cumhuriyeti Döneminde üzerimizde kurulan oyunlar ile uğraşıyoruz. PKK’yı örgütleyen bunlar. Onların da anaları kardeşleri var. Hala nöbette mehmetçiğimiz. Sıcak bir mücadelenin içinde. Dedelerimizin emanet ettiği bu vatan Osmanlı cihan devletinin sadece anadolu parçası.

“2 GAZETECİYİ İÇERİ ATTIK DİYE AYAĞA KALKIYORDUNUZ”

El kassam osmanlı ile birlikte bölgede direnen bir imam. Öyle bir göz boyama var ki sanki 7 Ekim’de başladı her şey. Her yıl müslümanlar katlediliyor. 100 yıllık bir mücadele var. Göz boyamaya bakın. Sanki Kassam Füze attı her şey başladı. Biz teröre destek verdiği için 2 gazeteciyi içeri atıyorduk diye ayağa kalkıyordunuz. 45 gazeteci öldü. Kendileri dünyaya sattıkları tüm değerleri ayaklar altına aldılar.

“NÜKLEER GÜÇ ÇAĞRISI”

Dün Cumhurbaşkanımız uçaklarla ilgili kendisini tehdit edenin gözlerinin içine baka baka bizim zaten insansız savaş uçağında iyi noktaya geldik dedi. Bunu başaran gençlerimiz. Gidin ziyaret eden. Gece 7-24 gençlerimiz gece gündüz çalışıyorlar. O çalışmalara ihtiyacımız var. Türkiye caydırıcı Nükleer güç dahil her türlü güce ulaşmak zorunda. Bir Nükleer Santral yapmaya kalktık içeriden ne kıyamet koptu. S-400 aldık içerden mücadele başladı. Düşman mı var dediler. 74’te kimle mücadele ettik. Kıbrıs Barış Harekatı niye yapıldı. Ekonomimiz büyümek zorunda. 2023 yılında GSMH hedefimiz 25 bin dolar idi 13 binlerde operasyonlar başladı. Bu Türkiye’nin bir üst lige çıkması demek. Hepimizin ortak noktası bu olacak. Mİlli meselelerde birleşeceğiz. Bu yangın etrafımızda büyüyerek devam ediyor” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ekonomi gündeminde emeklilik sistemiyle alakalı
Sıradaki Haber Emekliler dikkat! Sistem değişiyor, prim kesilebilir…