Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yine aynı taktik: Bayılma numarasıyla Yahya Kaptan’dalar…

Daha önce Türkiye’nin başka bölgelerinde bayılma numarası yaparak insanlardan para almaya çalışan duygu simsarları şimdilerde Yahya Kaptan’ı mesken tuttu. İşte detaylar…

Daha önce Türkiye'nin başka

Bir dönem İstanbul’un önemli mekanlarından Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesinde kendisini bir anda yere atan kişi veya kişiler bayılma numarası yaparak insanlardan para almaya çalışmıştı. Kendisini bir anda yere atan kişinin tepsisinde bulunan simitler yere saçılırken yere düşen kişinin ağzından, daha önce sürdüğü bir madde nedeniyle kırmızı sıvı akmıştı. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nün ceza kestiği o şahıslar şimdilerde Yahya Kaptan’da dolaşmaya başladı.

YAHYA KAPTAN’DA TÜREDİLER

Kocaeli’nin en aktif sosyal medya gruplarından olan “Yahya Kaptanlılar” grubunda paylaşılan bir şikayete göre semt genelinde bayılma numarası yaparak insanlardan para almaya çalışan duygu simsarlarının sayısında artış yaşanıyor. O anları sosyal medya hesabından paylaşan ve vatandaşları ihtiyatlı olmaya çalışan Yahya Kaptanlı bir vatandaş, şu ifadeleri kullandı:

“Bayılma numarası yapıp duygu somurusuyle para isteyenlere karsi dikkatli olalim. Daha once görmüştüm bugun de denk geldim. Luks bir aracin onunde kendini yere birakiyor cop toplayanlar muhtemelen yabanci uyruklu. Buyuk sehirlerde olan bu taktik buraya da gelmiş olmalı. Ambulans cagiralim diosun yok diyo sonra basliyor tiyatro, o hasta bu hasta. Bilincli olalim.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

TCDD tarafından yapılan açıklama ile
Sıradaki Haber Uzun zamandır kapalıydılar! 2 istasyon açıldı