YKS Ek Tercih Sonuç Sorgulama: 2024 YKS Ek Yerleştirme Sonuçları Nasıl Bakılır? ÖSYM YKS 2. Tercih Sonuçları

Herhangi bir üniversiteyi kazanamayan öğrenciler için start alan YKS ek tercih maratonu sona erdi. Başvurularını yapan öğrenciler tercihlerine göre kazandığı üniversiteyi merak etti. Peki, YKS ek yerleştirme sonuçları nasıl bakılır? İşte yanıtı..

YKS Ek Tercih Sonuç Sorgulama: 2024 YKS Ek Yerleştirme Sonuçları Nasıl Bakılır? ÖSYM YKS 2. Tercih Sonuçları

YKS ek tercih sonuçları araştırması yapan milyonlarca öğrenci için süreç sona erdi. Herhangi bir üniversiteye yerleşemediği için ikinci kez tercih yapan öğrencilerin beklediği sonuç sayfası açıldı. 6-11 Eylül günleri arasında ek tercihlerde şansını deneyen öğrenciler için sonuç sayfası erişime açıldı. Peki, YKS ek yerleştirme sonuçları nasıl bakılır? İşte ÖSYM YKS ek yerleştirme sonuç sorgulama ekranı..

YKS EK TERCİH SONUÇLARI NASIL BAKILIR?

Hayallerindeki üniversiteye kavuşmak için heyecanla bekleyen öğrencilerin merak ettiği YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı. Üniversite tercihlerinde ikinci kez şansını deneyen öğrenciler için ek yerleştirme sonuçları ÖSYM https://sonuc.osym.gov.tr adresinden öğrenilebiliyor. Hangi üniversite ve bölümü kazandığını merak eden öğrencilerin ek yerleştirme sonuçlarına ÖSYM ekranından T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle sorgulama yapması gerekiyor.

YKS EK TERCİH SONUÇ SORGULAMA EKRANI

Kaynak: Şermin Temur