YKS GEÇ BAŞVURU TARİHİ 2024: ÖSYM YKS Geç Başvuru Ücreti Ne Kadar? YKS Geç Başvuru Ne Zaman? ÖSYM YKS GEÇ BAŞVURU EKRANI

Üniversite sınavı için başvuru tarihini kaçıran adaylar YKS geç başvuru tarihi sorgulaması yaptı. 2024 haziran ayında yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) geç başvuru tarihi açıklandı. Peki, YKS geç başvuru ücreti ne kadar? İşte ÖSYM YKS geç başvuru tarihi ve ücreti..

YKS GEÇ BAŞVURU TARİHİ 2024: ÖSYM YKS Geç Başvuru Ücreti Ne Kadar? YKS Geç Başvuru Ne Zaman? ÖSYM YKS GEÇ BAŞVURU EKRANI

ÖSYM YKS geç başvuru araştırmaları hızlandı. Milyonlarca gencin ter dökeceği 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sorguları hızlandı. Lise eğitimi ardından üniversiteli olmak için sınava girecek olan öğrenciler başvurularını yaptı. ÖSYM tarafından belirlenen süre içerisinde başvurularını tamamlayamayan adaylar YKS geç başvuru adımlarını sorguladı. Birçok öğrencinin merak ettiği YKS geç başvuru tarihi açıklandı. Peki, YKS geç başvuru ücreti ne kadar? İşte merak edilen ÖSYM YKS geç başvuru tarihi 2024..

ÖSYM YKS GEÇ BAŞVURU TARİHİ

YKS başvuruları 1 Şubat ile 26 Şubat 2024 tarihleri arasında yapıldı. 26 Şubat 2024 Pazartesi günü saat 23.59 itibariyle son bulan ÖSYM YKS başvuruları https://ais.osym.gov.tr adresi üzerinden yapıldı. Belirlenen süreçte YKS başvuru işlemleri tamamlanmayan öğrenciler YKS geç başvuru tarihi merak etti. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) geç başvuru tarihi 5-7 Mart 2024 tarihi olarak açıklandı. YKS geç başvuru ücreti 5-7 Mart 2024 günlerinde ödenecek.

YKS GEÇ BAŞVURU ÜCRETİ

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) geç başvuru ücreti belli oldu. Hemen söyleyelim ki YKS geç başvuru ücreti yüzde 50 artırımlı olarak ödeniyor. Öğrencilerin YKS geç başvuru ücreti için oturum başına 442,5 TL ödeme yapması gerekiyor. Verilen süre içinde YKS başvuru tamamlayacak olan adaylar geç başvuru ücretini ödeyerek başvuru işlemini gerçekleştirebilir. YKS geç başvuru tarihi içinde başvurusunu yapıp ücretini ödemeyen adayların başka bir fırsatı olmayacağını belirtelim. YKS geç başvuru için aşağıdaki linke tıklayarak ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifrenizle işlem yapabilirsiniz.

2024 YKS SINAV TARİHLERİ

TYT (YKS 1. oturum): 8 Haziran 2024

AYT (YKS 2. oturum): 9 Haziran 2024

YDT (YKS 3. oturum): 9 Haziran 2024

ÖSYM YKS GEÇ BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN