YKS TERCİHLER NEREDEN YAPILIYOR? ÖSYM Tercihler Nereden Yapılıyor YKS? YÖK ATLAS Tercih Sihirbazı 2024

ÖSYM aday işlemleri sayfasına giriş yapan öğrenciler YKS tercih işlemlerine başladı. 25 Temmuz Perşembe günü start alan YKS tercih tarihleri başladı. 2 Ağustos 2024 Cuma gününe kadar sürecek olan YKS tercih ekranı nasıl kullanılır merak edildi. Peki, YKS tercihleri nereden yapılır? İşte yanıtı..

YKS TERCİHLER NEREDEN YAPILIYOR? ÖSYM Tercihler Nereden Yapılıyor YKS? YÖK ATLAS Tercih Sihirbazı 2024

ÖSYM tarafından yapılan açıklama ile YKS tercih süreci start aldı. Binlerce adayın gündeminde ilk sırada yer alan YKS tercih ekranı açıldı. 25 Temmuz 2024 Perşembe günü start alan YKS tercih tarihleri 2 Ağustos 2024 Cuma günü sona erecek. https://ais.osym.gov.tr üzerinden yapılacak olan YKS tercih ekranı kılavuzdaki yönergelere göre yapılacak. Peki, YKS tercih nasıl yapılı? Tercihler nereden yapılıyor YKS? İşte YÖK ATLAS tercih sihirbazı 2024 ekranı..

TERCİHLER NEREDEN YAPILIYOR 2024

Üniversite adaylarının dört gözle beklediği YKS tercihleri https://ais.osym.gov.tr adresinden yapılacak. Adaylar kendilerine en uygun programı ve üniversiteyi seçmelerini sağlamak için tercih kılavuzunu kullanacak. YKS tercih yapacak olan adaylar başvuru yapacakları üniversitelerin tercihlerini sıraladı. Öğrenciler e-Devlet ya da ÖSYM tarafından YKS tercih sayfasına ulaşabilecek. YKS tercih formunu dolduran öğrencilerin her bir kodu doğru yazdığından emin olması gerekiyor.

ÖSYM YÖK ATLAS TERCİH SİHİRBAZI 2024 EKRANI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Şermin Temur