YKS TYT POLİSLİK TABAN PUANLARI SORGULAMA: Polislik İçin Kaç Puan Gerekir? 2 Yıllık Polislik Taban Puanları 2024

16 Temmuz Salı günü erişime açılan Yükseköğrenim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları öğrenen adaylar puana göre hangi üniversiteye gidebileceklerini sorguladı. Son dönemin en popüler mesleklerinden polislik için kaç puan gerekir belli oldu. İşte YKS YÖK ATLAS 2 yıllık polislik taban puanları..

YKS TYT POLİSLİK TABAN PUANLARI SORGULAMA: Polislik İçin Kaç Puan Gerekir? 2 Yıllık Polislik Taban Puanları 2024

ÖSYM tarafından gerçekleştirilen YKS 2024 sınav sonucu açıklandı. Sınavdan kaç puan aldığını öğrenen adaylar sıralamasına göre gidebileceği bölümleri araştırdı. Bu noktada TYT polislik taban puanları merak edildi. Sonuçların açıklanmasıyla başlayan tercih sürecinde YÖK Atlas polislik puanı incelendi. Milyonlarca adayın dört gözle beklediği polislik üniversite puanları sizler için derledik. Peki, polislik için kaç puan gerekir? İşte 2 yıllık polislik taban puanları..

YKS POLİSLİK İÇİN KAÇ PUAN GEREKİR?

YKS polislik puanı TYT puanı ile öğrenci alımı yapıyor. 16 Temmuz Salı günü YKS puanını öğrenen adaylar YÖK ATLAS ekranını incelemeye aldı. YKS TYT puanına göre öğrenci alan polislik bölümü puanları geçmiş yıllara göre belli oldu. ÖSYM http://ais.osym.gov.tr adresinden yapılacak olan 2024 YKS tercihleri 24 tane olacak. YKS taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanlarına göre işlem yapacak olan öğrenciler YKS tercih kılavuzu 2 ve 4 yıllık bölümlere YÖK yokatlas.yok.gov.tr sitesinden ulaşabilir.

4 YILLIK ÜNİVERSİTE TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYIN

2 YILLIK ÜNİVERSİTE TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Şermin Temur