Yok böyle başarı! 5 antrenmanla gelen Türkiye şampiyonluğu!

Antalya’da düzenlenen 7. Uluslararası En İyi Masterler Futbol Turnuvası’nda Dilovası Masterler fırtınası esti. Birbirinden güçlü ve ünlü takımları mağlup eden Dilovası ekibi 5 antrenman yaparak gittiği Antalya’dan Kocaeli’ye şampiyonluk kupası ile döndü.

Yok böyle başarı! 5 antrenmanla gelen Türkiye şampiyonluğu!

DESTANSI BİR BAŞARI

5-8 Mayıs tarihleri arasında Antalya Lara Swandor Topkapı Otel’de düzenlenen 7. Uluslararası En İyi Masterler Futbol Turnuvası’nda Dilovası Masterler destansı bir başarıya imza attı. Kısa bir süre önce kurulmasına ve sadece 5 antrenmanla Antalya’ya gitmesine rağmen Dilovası ekibi finalde Diyarbakır Yeşil Yıldız Masterler’i mağlup etti ve Türkiye şampiyonu olarak şehre kupa ile döndü.

Yok böyle başarı! 5 antrenmanla gelen Türkiye şampiyonluğu! - Resim : 1

KALİTELİ BİR KADRO KURULDU

Dilovası’nın Kocaeli’nin gururu olan, ilk turnuvasında Türkiye şampiyonluğu apoletini takan Dilovası Masterler şampiyonluk maçının ardından haklı bir gurur ve sevinç yaşadı. Şimşek Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Esat Şimşek, Okçu Losijtik Başkanı Yunus Okçu, Sportif Direktör Sedat Sözen takımın kurulmasında pay sahibi oldular. Süper Lig kariyerli, bölgenin futbolcusu Şenol Akın da özel isimlerin bünyeye katılmasına öncü oldu.

Yok böyle başarı! 5 antrenmanla gelen Türkiye şampiyonluğu! - Resim : 2

ESAT ŞİMŞEK: ÇOK GÜÇLÜ TAKIMLARI MAĞLUP ETTİK

Şimşek Turizm Yönetim Kurulu Başkanı ve takımın futbolcularından Esat Şimşek Nokta Gazetesi’ne yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Gerçekten önemli bir başarı elde ettik. Masterler organizasyonlarından, En İyi Masterler turnuvasına 24 takım katıldı. Bir döneme damga vurmuş futbolculara karşı mücadele edildi. Milli yıldızımız Hakan Çalhanoğlu’nun babasının ilgilendiği, çok güçlü bir takımı da mağlup etmesini bildik.

Yok böyle başarı! 5 antrenmanla gelen Türkiye şampiyonluğu! - Resim : 3

HAYIRLI OLSUN

Çok değil 1 aylık bir takımız, 5 antrenman yaptık, iyi futbolculara sahiptik ama turnuva öncesi biraz endişemiz vardı. Şükürler olsun ki mahcup olmadık ve hak edilmiş bir kupa ile Kocaeli’ye, Dilovası’na döndük. Dilovası Belediye Başkanımız Ramazan Ömeroğlu’na yanımızda olduğu için teşekkür ederiz. Şampiyonluğumuz güzel Dilovası’na hayırlı uğurlu olsun.

Yok böyle başarı! 5 antrenmanla gelen Türkiye şampiyonluğu! - Resim : 4

İŞTE ŞAMPİYON KADRO

Ali İhsan Adıgüzel

Esat Şimşek

Sedat Sözen

Çetin Kılıç

Yakup Şahin

Bülent Ecevit Kara

Semih Karadeniz

Burhan Şahin

Ahmet Yıldırım

Ferhat Aydın (Kofi)

Halil Turgut

Hatip Elden

Ferdi Pelit

Turan

Mehmet Aktaş

Yunus Bahar

Şenol Akın

Bülent Bal

Emrah Sunay

Erkan Şık

Muhammed Tercan

Turan Bilge

ŞAMPİYONLUK YOLCULUĞU

GRUP MAÇLARI

Yalova Masterler: 6-1

Almanya Çalhanoğlu Masterler: 2-1

Diyarbakır Öğretmenler Master: 3-2

ELEME MAÇLARI

Karaman Elit Masterler: 4-0 (Son 16)

Tatvan Masterler: 1-1 (5-4) (Çeyrek final)

Elazığ Kovancılar Masterler: 3-1 (Yarı final – Goller – Mehmet Aktaş 3)

Diyarbakır Yeşil Yıldız Masterler: 3-1 (Final – Goller – Çetin Kılıç 2, Halil Turgut)

Yok böyle başarı! 5 antrenmanla gelen Türkiye şampiyonluğu! - Resim : 5 Yok böyle başarı! 5 antrenmanla gelen Türkiye şampiyonluğu! - Resim : 6 Yok böyle başarı! 5 antrenmanla gelen Türkiye şampiyonluğu! - Resim : 7 Yok böyle başarı! 5 antrenmanla gelen Türkiye şampiyonluğu! - Resim : 8 Yok böyle başarı! 5 antrenmanla gelen Türkiye şampiyonluğu! - Resim : 9 Yok böyle başarı! 5 antrenmanla gelen Türkiye şampiyonluğu! - Resim : 10 Yok böyle başarı! 5 antrenmanla gelen Türkiye şampiyonluğu! - Resim : 11 Yok böyle başarı! 5 antrenmanla gelen Türkiye şampiyonluğu! - Resim : 12 Yok böyle başarı! 5 antrenmanla gelen Türkiye şampiyonluğu! - Resim : 13 Yok böyle başarı! 5 antrenmanla gelen Türkiye şampiyonluğu! - Resim : 14 Yok böyle başarı! 5 antrenmanla gelen Türkiye şampiyonluğu! - Resim : 15

Kaynak: HABER MERKEZİ