Yok böyle indirim! Vadi Besicilik'ten dev kampanya

Kocaeli’de et ve et ürünlerinin güvenilir adresi olarak bilinen "Vadi Et ve Süt Ürünleri," tazeliği ve kaliteyi ilke edinerek müşterilerine harika bir fırsat sunuyor. Herkesin sofrasına kaliteli etin ulaşması için başlatılan bu dev indirim kampanyası yarından itibaren başlıyor

Yok böyle indirim! Vadi Besicilik'ten dev kampanya

Vadi Et ve Süt Ürünleri, "Her eve et girsin" felsefesiyle hareket ederek, müşterilerine en iyi et ürünlerini uygun fiyatlarla sunmaya kararlı. Bu kampanya sayesinde, et ihtiyacınızı hesaplı bir şekilde karşılayabilirsiniz. Evinize lezzetli et ürünleri daha yakın.

30 DAKİKADA KAPINIZDA

Ayrıca, internet üzerinden de et siparişi verebilirsiniz. vadidengelsin.com adresinden kolayca sipariş vererek, lezzetli et ürünlerini sadece 30 dakikada kapınızda bulabilirsiniz. Hızlı, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla Vadi Et ve Süt Ürünleri, müşterilerine her zaman en iyisini sunmaya devam ediyor.

KAMPANYAYI KAÇIRMAYIN

Siz de taze, güvenilir ve kaliteli et ürünlerine uygun fiyatlarla ulaşmak istiyorsanız, Vadi Et ve Süt Ürünleri'nin bu büyük indirim kampanyasını kaçırmayın. Başiskele'deki mağazalarını ziyaret edebilir veya vadidengelsin.com'dan online sipariş vererek bu fırsatı değerlendirebilirsiniz. Lezzet dolu sofralar sizi bekliyor.

Sipariş vermek için linke tıklayınız: https://vadidengelsin.com/sube/basiskele-subesi

Yok böyle indirim! Vadi Besicilik'ten dev kampanya - Resim : 1

Yok böyle indirim! Vadi Besicilik'ten dev kampanya - Resim : 2

Yok böyle indirim! Vadi Besicilik'ten dev kampanya - Resim : 3

Yok böyle indirim! Vadi Besicilik'ten dev kampanya - Resim : 4

Yok böyle indirim! Vadi Besicilik'ten dev kampanya - Resim : 5

Yok böyle indirim! Vadi Besicilik'ten dev kampanya - Resim : 6

Yok böyle indirim! Vadi Besicilik'ten dev kampanya - Resim : 7

Kaynak: HABER MERKEZİ