Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yok böyle takım!!! Kalecileri gol atıyor, takım şampiyonluğa koşuyor!!!

limizde bu sezon öyle bir takım var ki şaşkınlık yaratıyor… Bu takım Malta Spor Kulübü…

limizde bu sezon öyle

ÖNEMLİ BİR ENGELİ DAHA AŞTI

2.Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden İzmit ekibi son oynadığı maçta Derince Gençlerbirliği’ni 2-0 mağlup etti ve şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aştı.

GOLLER KALECİLERDEN!

Derince Gençlerbirliği maçının galibiyetinde farklı bir detay öne çıktı. Takımın gollerini Onurcan Bekçi ve Batuhan Kürkan attı. Onurcan da Batuhan da ilimizin başarılı kalecileri arasında yer alıyor. Yıllardır kurtardığı toplarla şampiyonluğun kilit adamları, bu sezon kalecilik yapmıyor saha içinde futbol oynuyor ve sahadaki mücadeleleri ile yeteneklerini konuşturuyor.

SON ENGEL ÇENESUYU

Onurcan ve Batuhan’ın golleri ile şampiyonluğa koşan Malta Spor Kulübü önümüzdeki hafta Çenesuyu Plaj Yolu karşısında sahadan galibiyetle ayrılırsa adını direkt 1.Amatör Lig’e yazdıracak. Bu şampiyonluk kuşkusuz Kocaeli spor tarihi içerisindeki yerini alacak.

 

ORHAN FİLİZ İNANIYOR

Genç bir takıma sahip olan ve kulübün genel koordinatörlüğünü yapan Orhan Filiz yaptığı paylaşımda “Malta Spor -Derince GB: 2-0
Gollerimiz: Onurcan Bekçi, Batuhan Kürkan (P)
Çocuklar, mükemmel bir hikaye yazıyoruz.
Şampiyonluğa 1 adım kaldı.
Kulüp Tarihimizin ilk A Takım şampiyonluğu için sahaya çıkacağız.
Disiplinle ve aynı ciddiyetle son maçımızı oynayacağız. Şimdiden tadını çıkartın çocuklar. Tadını çıkartmanız gereken zaman kazansanız da kaybetseniz de size bu sahneler çok yakışıyor” ifadelerini kullandı.