Yol kenarında bıçaklandı hastanede öldü

İzmit D-100 karayolu Kuruçeşme tramvay durağı mevkiinde bıçaklanarak yaralanan 43 yaşındaki Öner İsaoğlu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Yol kenarında bıçaklandı hastanede öldü

Alınan bilgiye göre İzmit D-100 karayolu Kuruçeşme otobüs durakları mevkisinde yerde kanlar içinde yatan bir şahsın olduğunu fark eden çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından isminin Öner İsaoğlu (43) olduğu öğrenilen ve bıçaklanarak kan kaybettiği belirlenen yaralı ambulansla İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan İsaoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

TRABZON'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunurken çevredeki güvenlik kameralarını da mercek altına aldı. Görgü tanıklarının iddialarına göre İsaoğlu'nun kimliği henüz öğrenilemeyen bir kişi ile tartıştığı ve kavga ettiği öne sürüldü. Öner İsaoğlu’nun cenazesi tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Kartonpiyer ustası olan, evli ve 1 çocuk babası İsaoğlu’nun cenazesi memleketi Trabzon’da toprağa verileceği öğrenildi. Polis ekipleri olayı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışmalara devam ediyor.

Yol kenarında bıçaklandı hastanede öldü - Resim : 1