Yolcular gerekli bir açıklama bekledi... Muhatap bile bulamadılar!

Anadolu Jet yerine kurulan ve Türk Hava Yollarına ait olan Ajet firması hakkında yolcularını mağdur ettiği yönünde sosyal medyada paylaşımlar yapılıyor. Firmanın yolcuları 8 saat havaalanında beklettiği ve yolcuların muhatap bulamadığı iddia edildi.

Yolcular gerekli bir açıklama bekledi... Muhatap bile bulamadılar!

Anadolu Jet yerine kurulan ve Türk Hava Yollarına ait olan Ajet firması hakkında yolcularını mağdur ettiği yönünde sosyal medyada paylaşım yapıldı.

8 SAAT BEKLETTİ

Denetle isimli sosyal medya hesabının paylaşımına göre, firma yolcularını ciddi anlamda mağdur etti. Firmanın yolcuları 8 saat havaalanında beklettiği ve yolcuların muhatap bulamadığı iddia edildi. yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı;

MAĞDUR ETMEYE DEVAM EDİYOR

"Ajet mağdur etmeye devam ediyor! 22 Haziran 2024 saat 13.55'te Kars-Ankara VF4221 numaralı uçak yaklaşık 8 saat havaalanında bekletildi. Yolcular, gerekli bir açıklama beklerken muhatap dahi bulamadı. Bir yolcu, tüm yolculara bir sonraki gün uçuş sağlanırsa konaklama, yeme, içme için 100 Sterlin elden verileceğini söylediklerini ancak aradan geçen 1 aydan fazla sürede bu ücretin de ödenmediğini ifade etti."

Kaynak: Murathan Birinci