Yorumculardan yüksek Puan Alan Komedi Dizileri? Ne izlemeli?

Durmadan güleceğiniz, arkadaşlık bağlarının, aile ilişkilerinin ve zaman zaman absürd mizahın ön planda olan yapımları listeledik. Yorumculardan yüksek Puan Alan Komedi Dizileri? Ne izlemeli?

Yorumculardan yüksek Puan Alan Komedi Dizileri? Ne izlemeli?

Televizyon dünyasının en sevilen ve unutulmaz sitcom'ları, izleyicilere hem eğlence hem de derin dostluklar sunan karakterleriyle dikkat çekiyor. Her biri kendi özgün tarzıyla iz bırakan bu diziler, günlük hayatın içinden komik ve dokunaklı hikayeler anlatıyor. Arkadaşlık bağlarının, aile ilişkilerinin ve zaman zaman absürd mizahın ön planda olduğu bu yapımlar, izleyiciyi kahkahaya boğarken aynı zamanda karakterlerinin yaşam serüvenlerine ortak ediyor.

Yorumculardan yüksek Puan Alan Komedi Dizileri? Ne izlemeli? - Resim : 1Friends (1994-2004) Tüm zamanların en sevilen sitcom'larından biri Seinfeld ise diğeri hiç kuşkusuz Friendsolmuştur. Çocukluk arkadaşı olan Monica ve Rachel, Monica'nın ağabeyi Ross, Ross'un üniversiteden oda arkadaşı Chandler... Chandler'ın ev arkadaşı Joey ve Monica'nın eski arkadaşı Phoebe. Geçmişleri bir şekilde bir yerde kesişen bu 6 arkadaşın yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor.Müthiş bir mizah ile dostluk bağlarının içiçe geçtiği dizideki karakterler, 10 sezona yayılan hikaye boyunca izleyiciyle birlikte büyüyüp olgunlaşıyor.

Yorumculardan yüksek Puan Alan Komedi Dizileri? Ne izlemeli? - Resim : 2

How I Met Your Mother (2005-2014) Ted, 27 yaşında Manhattan'lı bir mimardır. Hukuk fakültesinde okuyan Marshall ise en iyi dostudur ve dokuz yıldır beraber olduğu sevgilisi Lily vardır. Ekibin son üyesi Barney Stenson ise nev-i şahsına münhasır, takım elbise tutkunu bir kadın avcısıdır. Bir gün Marshall Ted’e, Lily’ye evlenme teklif edeceğini söyleyince bekâr kalmak istemeyen Ted’in etekleri tutuşur. Ama evliliğin de herhangi biriyle olmayacağına ve hayatının gerçek aşkını bulacağına inanmaktadır. Tam da bu sırada Robin Scherbatsky ile tanışınca How I Met Your Mother’ın sıkı beşlisi tamamlanır.

Yorumculardan yüksek Puan Alan Komedi Dizileri? Ne izlemeli? - Resim : 3

Gibi (2021-) Gibi, kendilerini türlü talihsizliklerin, tuhaf olayların içinde bulan iki yakın arkadaşın hikayesini konu ediyor. Zamanlarının çoğunu bir arada geçiren Yılmaz ve İlkkan, sürekli didişen iki yakın arkadaştır. Onlar sıradan bir yaşam sürse de, kendilerini sürekli hayatlarını karmaşıklaştıracak olayların içinde bulurlar. Küçük bir olayı devasa bir boyuta getirmeyi başaran Yılmaz ve İlkkan, zamanla işleri içinden çıkılmaz bir hale getirmekte ustalaşır

Yorumculardan yüksek Puan Alan Komedi Dizileri? Ne izlemeli? - Resim : 4

Erşan Kuneri (2022-) 70'ler erotik sinemasında büyük bir başarı yakalayan Erşan Kuneri, farklı türlere de el atmaya karar verir. Kuneri, sektörden partnerleri olan Alev, Altın Oran, Miki Muammer, Seyyal, Kaya Akın, Firdevs ve Payro Kemal ile birlikte farklı film türlerini denemek için harekete geçer.

Yorumculardan yüksek Puan Alan Komedi Dizileri? Ne izlemeli? - Resim : 5

Modern Family (2009-2020) Bir aile düşünün. Sizden yaşça hayli küçük ve güzel bir eşiniz ve onun babalık yapmaya çalıştığınız oğlu. Her biri birbirinden dertli, üç çocuğu olan kızınız ve partneriyle beraber evlat edinmeye karar veren eşcinsel oğlunuz. Böylesi bir aile portresinden, elbette komediden başka bir şey çıkmaz.

Yorumculardan yüksek Puan Alan Komedi Dizileri? Ne izlemeli? - Resim : 6

Rick and Morty (2013-) Yetişkinlere yönelik olan bu dizi, çılgın bilim insanı Profesör Rick ve torunu Morty’nin boyutlar arası tuhaf ve tehlikeli yolculuklarını konu alır.

Yorumculardan yüksek Puan Alan Komedi Dizileri? Ne izlemeli? - Resim : 7

The Office (2005 - 2013) Burası Dunder Mufflin Kağıt Şirketi. Sıradan gibi görünen ama sıra dışı komik bir ofis. İktidar düşkünü bir patron, her biri ayrı karakterde çalışanlar, 9-17 arası bitmesi gereken işler ve modern dünyanın en vazgeçilmez unsuru ofis hayatı! Ama Michael Scott sıradan bir patron değil; Şakaları çalışanları tarafından anlaşılmayan çalışanlarının gözünde kaba, sevimsiz, sinir bozucu, ırkçı, cinsiyetçi ve verdiği hiçbir sözü yerine getiremeyen patron ama aslında o bir komedyen, bir dost, bir yardımsever...

Yorumculardan yüksek Puan Alan Komedi Dizileri? Ne izlemeli? - Resim : 8

the Big Bang Theory (2007-2019) Birbirinden zeki ve takıntılı iki ev arkadaşının karşı apartman dairesine, güzel (ama aklı biraz yavaş çalışan) bir genç kız tanışırsa ne olur? The Big Bang Theory MIT doktorası yapan, asosyal iki araştırma görevlisinin, sıradan bir garson olan, sarışın güzel Sheldon ile komşuluk ilişkilerini anlatıyor.

Yorumculardan yüksek Puan Alan Komedi Dizileri? Ne izlemeli? - Resim : 9

Seinfeld (1989 - 1998) Dizi, Jerry Seinfeld ve arkadaşları George Costanza, Elaine Benes ve Cosmo Kramer'ın günlük hayatta ki komik maceralarını konu alıyor.

Yorumculardan yüksek Puan Alan Komedi Dizileri? Ne izlemeli? - Resim : 10

2 Broke Girls (2011-2017) Aynı restaurantta çalışan Max ve Caroline birbirlerinden çok farklı, ancak aynı çalışma ortamında bulunmak zorunda kalan iki garson kızdır. Max; hoyrat, sokaklara alışık, kendine pek güvenmeyen ve hayattan pek bir beklentisi olmayan bir karaktere sahipken, Caroline; Max'in aksine hırslı ve özgüven sahibidir. Ne de olsa zamanında oldukça iyi bir yaşam tarzı sürmüş, ancak işlerin değişmesiyle kendini bir anda garson olarak bulmuştur

Kaynak: Hilal Sarıyar