Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YRP İl Başkanı Ali Taştan’ın istifası isteniyor

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ali Taştan’ın YRP Kandıra ilçe kongresinde yaptığı konuşmaya tepkiler var

Yeniden Refah Partisi İl

Yeniden Refah Partisi Kandıra İlçe kongresi dün gerçekleşti. Levent Gödek’in seçilmiş başkan olarak seçildiği kongrede YRP İl Başkanı Ali Taştan’ın konuşmasında kullandığı bazı ifadelere AK Parti Milletvekili aday adayı Kenan Seyrek ve Kandıra Belediyesi’nin AK Partili meclis Hayri Çelik tepki gösterdi. Seyrek ve Çelik ittifak ortaklarının il başkanının istifasını istedi.

“GÖDEK’İN DAVETİ İLE KATILDIK”

Seyrek ve Çelik sosyal medya hesabından yaptığı ortak açıklamada şu ifadeleri kullandı:  “Bizim için saygın ve beyefendi olan YRP Kandıra ilçe başkanımız  Levent Gödek’in daveti ile ben ve AK Parti Kandıra Belediyesi meclis üyesi Hayri Çelik ile beraber davete icabet ederek kongreye gittik. Çok güzel ve samimi bir ortamda gelişen kongre YRP Kocaeli il başkanının konuşmasına kadar kardeşhane idi… 

“ŞİDDETLE KINIYORUZ”

Fakat  Sevgili Peygamberimize ait rüşvet alan da veren de melundur hadisini AK Parti döneminde rüşvet alan da veren de memnun olarak uygulayan ve algılayan  zihniyet var diyen YRP Kocaeli İl Başkanını bu çirkin ithamindan dolayı şahsımız ve mensubu olduğumuz camia adına şiddetle kınıyor ve  şahsın kendisinden davacı olduğumuzu ifade ediyoruz.

“CANIMIZI VE İÇİMİZİ ACITTI”

Ne insanı ne İslami çercevede  bu çirkin yakıştırma kabul göremez iken bunu kardeşimiz bildiğimiz birlikte yol yürüdüğümüz bir partinin kocaeli il başkanından geliyor olması canımızı ve içimizi acıtmıştır… Bu ne insani ne de dosthane yaklaşımdır… Bu sözün sahibinin bizim  nazarımızda  etkisi yoktur.  Biz değerlere ve  ahlaka önem veren ve Peygamberimizin hadisini yere düşürmekten imtina ederken bunu bize yakıştırmak en hafif tabiri ile belden aşağı işçilikter.

“KAMUOYUNA ARZ EDERİZ”

YRP tüm teşkilatlarını bu şahsın söylemini ret etmeye ve tasvip etmediklerini söylemeye davet ederiz..  Bu anlamda Levent Başkana  yönetimine ve emeği geçenlere kongre için  teşekkür ederken aramıza zift döken bu şahsın kardeşlik hukukumuzda zarar vermeyeceğini ve vermemesi içinde istifa etmesi gerektiğini kamuoyuna arz ederiz.”