YRP İl Başkanından Hüseyin Ayaz açıklaması

Başiskele siyaseti bir süredir eski belediye başkanı Hüseyin Ayaz’ı konuşuyor. Son genel seçimde AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Ayaz’ın yakıştırıldığı partilerden biri de Yeniden Refah Partisi

YRP İl Başkanından Hüseyin Ayaz açıklaması

Yerel seçimlere doğru gittiğimiz şu günlerde ilçelerde yavaş yavaş, “Belediye başkan adayları kimler olur?” soruları sorulmaya başlanıyor. Kulislerde çeşitli isimler, çeşitli belediye başkan adaylıklarına yakıştırılıyor. Son dönemde Başiskele siyasetinde en çok konuşulan konulardan biri de eski belediye başkanı Hüseyin Ayaz.

ADAY ADAYI OLDU

Başiskele Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Ayaz, bugüne dek herhangi bir beyanatı olmasa da ilçe siyaseti Ayaz’ın yeniden belediye başkan adayı olmak için hazırlık yaptığını konuşuyor. Ayaz’ın AK Parti dışında Cumhur İttifakı paydaşlarından Yeniden Refah Partisinin Başiskele Belediye Başkan adaylığı için teklif aldığı dahi kulislerde konuşuluyor. Fakat bilindiği üzere Hüseyin Ayaz, AK Parti üyesi. Üstelik Ayaz, geride bıraktığımız genel seçimlerde AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

İSİM NOKTASINDA BİR ŞEY SÖYLEMEDİK

Konuyla ilgili açıklama yapan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ali Taştan, “Yeniden Refah Partisi olarak yerel seçim hazırlığına şimdiden başladık. Genel merkezimizin çizeceği yol haritasını da bekliyoruz. Çeşitli isimleri konuşuyorlar. Herhangi bir şey yok. Tabi af edersiniz, ağzı olan konuşuyor. Yani kesinlikle isim noktasında hiç kimseye bir şey söylemedik, hiç kimseyle de bir şey konuşmadık. Daha o aşamada değiliz çünkü.

SÖYLENTİDEN İBARET

Biz bugüne ne Hüseyin Ayaz ya da hiçbir eski belediye başkanıyla bir görüşme yapmadık. Herhangi bir temasımız olmadı. Bunlar tamamen söylentilerden ibaret. Belki birilerinin gönlünden geçiyor, belki de birileri bu iddiaları ortaya atıyor. Her ilçede birkaç isim konuşulmaya başlandı şimdiden. Sadece Başiskele değil, başka ilçeleri de konuşan isimler var.Bizden herhangi bir şey duymadan arkadaşlarımız böyle iddialara inanmasınlar” açıklamasında bulundu.