Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YRP İl Başkanından Hüseyin Ayaz’la ilgili şok açıklama!

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ali Taştan, Başiskele adaylığı için adı geçen Hüseyin Ayaz’la ilgili şok bir açıklama yaptı

Yeniden Refah Partisi İl

Başiskele Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Ayaz’ın ismi uzun süreden bu yana Yeniden Refah Partisi ile anılıyor. Yerel seçimlerde aday olmak istediği bilinen Hüseyin Ayaz, yaklaşık 2 aydır saha çalışması yapıyor. Ayaz, resmi olarak deklare etmese de adı Yeniden Refah Partisinin Başiskele Belediye Başkan Adayı olarak geçiyor. Fakat konuyla ilgili ne YRP’den ne de Hüseyin Ayaz’dan resmi bir açıklama gelmemişti.

“TOPLAMA KAMPI DEĞİLİZ”

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ali Taştan, özellikle Cumhur İttifakı aleyhinde yaptığı çıkışlarla kentte tanınan bir isim. Ali Taştan bu kez de Hüseyin Ayaz’la ilgili şok bir açıklama yaptı. YRP Kartepe Belediye Başkan aday adayı olan Berat Kansu’nun başvuru töreninde konuşan Ali Taştan, “Partimiz toplama kampı değil” dedi.

“İKİNCİ PARTİ OLMAYI KABUL EDEMEYİZ”

İşte Ali Taştan’ın Başiskele Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Ayaz’la ilgili o açıklaması:
“Son günlerde Çayırova’ya kadar uzanan bir iddia dilden dile dolanıp duruyor. Hüseyin Ayaz ile partimizin adı yan yana getiriliyor. Hüseyin Ayaz’a bu iddia sorulmuş ve kendisi AK Parti’den gelecek sinyali bekliyormuş. Biz kimsenin toplama kampı değiliz. AK Parti ile düşman değiliz ama birilerinin de ikincisi partisi olmayı kabul edemeyiz.

“ÖNCE PARTİMİZE GELECEK”

Bu partiden aday olmak isteyen önce partimize gelecek. İnşallah aralık ayında adaylarımızla çok güzel bir çalışma atmosferine gireceğiz. Aday gösterilmeyen arkadaşlarımız kimseye darılmasın, kırılmasın. Davanın yanında durarak yol yürüyor ve bu sürece hassasiyet gösteriyoruz. Bu yolda arkadaşlarımız da aynı hassasiyeti göstererek buna göre hareket etsin.”

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. YRP, Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesiyken AKP’den istifa eden eski Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar’ı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday gösterdi.Hatay’ın Erzin ilçesinde DP ve Ak Parti ilçe eski başkanlığı yapan, 31 Mart yerel seçimlerinde Ak Partiden aday adayı olan Mithat Bozdağ’ı, Yeniden Refah Partisi aday gösterdi..Bu ikinci parti olma haberleri var….Fakat .Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkanı Başiskelede Akp ye çalışıyor.bu u gizlemek için de bı kimsenin ikinci partisi değiliz edebiyatını yapiyor. Bu erken açıklama bir yerden talimat aldığını gösteriyor…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit
Sıradaki Haber Davalık olmuşlardı! “Kaç paralık adam olduğunu da…”