Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YRP İzmit’te skandal: Baskın kongre yapıyorlar

YRP İzmit İlçe Teşkilatı 8 Ekim’de kongre yapacaktı. Afişlerde de tarihi duyuran YRP İzmit bugün üyelere ve delegelere haber vermeden baskın kongre yapıyor.

YRP İzmit İlçe Teşkilatı

8 Ekim tarihinde ilçe kongresini yapacağını duyuran YRP İzmit bugün üyelere ve delegelerin bir çoğuna haber vermeden baskın kongre yapacak. Genel seçimlerde 11. sıradan YRP Kocaeli Milletvekili adayı gösterilen kongrede de aday olduğunu açıklayan Hakan Uzun konu hakkında gazetemize bilgi verdi.

İLÇE SEÇİM KURULUNDAN ÖĞRENDİLER

YRP İzmit İlçe Başkanı adayı Hakan Uzun teşkilatın tüzüğe aykırı olarak hareket ettiğini söyleyerek, bugün ilçe kuruluna gelerek baskın kongreyi öğrendiklerini ifade etti. Uzun açıklamasında, “Biliyorsunuz benim ve diğer adaylarımızın delegeliği silinmişti. Biz de bugün delege bir arkadaşımız ile ilçe seçim kuruluna geldik.

“BU KARAR TÜZÜĞE AYKIRI”

İlçe seçim kurulundan aldığımız bilgiye göre YRP İzmit teşkilatı bugün saat 14.00’de kongre yapacakmış. Genel kurulun 1. oturumunu bugün yapacaklar. Bu tüzüğe aykırı. Tüzüğe göre 2 oturum arasında 1 hafta olmalı. Kongre tarihini ilan ettikleri tarih 8 Ekim’di.

“PAZAR GÜNÜ BİZE KONFERANS VERECEKLER”

Üyelerin ve delegelerin bir çoğuna haber verilmemiş. Bugün yapacakları kongrede büyük ihtimalle 50 kişilik yönetim kurulu gelecek ve yeterli sayıyı sağlayıp az bir oyla atanmış başkanı seçilmiş başkan yapacaklar. Sanırım Pazar günü de bize konferans verecekler.

“KAZANMAK İÇİN ADAY OLMADIK”

Neden böyle yaptıklarını anlamıyorum. Bizi delegelikten sildiler. Biz kendi isteğimizle değil, üyelerimiz ve delegelerimizin ısrarı ile aday olduk. Kazanmak için değil ses duyurmak için aday olduk. Zaten kendimize bile oy atamayacağız.”

Kongre tarihi afişlerde 8 Ekim olarak duyurulmuştu. 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP lideri Özgür Özel'in çağrısıyla
Sıradaki Haber CHP’de İmamoğlu zirvesi sona erdi: Nasıl bir yol izlenecek?