Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YRP’de baskın kongreye “baskın”

YRP’de baskın kongre yapılacağını öğrenen İzmit İlçe Teşkilatı adayları bugün kongrenin yapılacağı alana gelerek duruma karşı çıktı.

YRP’de baskın kongre yapılacağını

Yeniden Refah Partisi İzmit İlçe Örgütünde sular durulmuyor. 8 Ekim tarihinde ilçe kongresini yapacağını duyuran YRP İzmit bugün üyelere ve delegelerin bir çoğuna haber vermeden baskın kongre yapmak istiyor. Kongrede ilçe başkan adayı olacağını duyuran Nurettin Kulaksız, Abdurrahman İlhan ve Hakan Uzun’dan habersiz bir şekilde yapılacak olan kongreyi adaylar tesadüfen öğrendi. İlçe Başkan adaylığını sabah saatlerinde duyuran Abdurrahman İlhan, delegelinin durup durmadığını öğrenmek için sabah saatlerinde ilçe seçim kuruluna gitti ve kongrenin bugün yapılacağını öğrendi.

“YANLIŞLARA VURGU YAPMAK İÇİN ADAY OLDUK”

Kendilerinden habersiz bir şekilde kongre yapılacağını öğrenen Nurettin Kulaksız, Abdurrahman İlhan ve Hakan Uzun kongrenin yapılacağı alana geldi. Saat ikide başlaması beklenen kongrede yaklaşık yarım saat adaylar salonda yalnız bekledi. İl Başkanının duyurması üzerine delegeler saat 14.30 itibari ile kongre alanına gelmeye başladı. Delegeliği olan tek aday Genç isimlerin temsilcisi eski İlçe yöneticisi Abdurrahman İlhan konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Delegeliğimi öğrenmek için Yüksek Seçim Kuruluna gittiğimde bugün kongrenin olacağını ve ilçe seçim kurulundan yetkilierin kongre yapmak üzere bugün buraya geleceğini öğrendik. Bugün buraya geldik. Normalde Ekim’de olacak kongrenin bugün olacğanı öğrendik. Bizim Milli Görüşün davasına aykırı bir hareket olduğunu düşündüğümüz için hem adaylığımı koydum hem de itiraz etmek için buraya geldik. Adaylık fikrimimiz yoktu yanlışlara vurgu yapmak için aday oldum. Zaten kongre günü çekilmeyi düşünüyordum” dedi.

“BİZANS OYUNLARI”

İlçe Başkan adaylarından Nurettin Kulaksız, “Genel Başkanımıza asla karşı değiliz. Geldik buraya saat şuanda 14.14, kimse yok. Ne ilçe kurulundan ne delegelerden ne de mevcut yönetimden kimse yok. 4 ilçe başkan adayı olanların şahitliğinde bekliyoruz. Gelen giden giden yok. Mevcut yönetim ve ilçe başkanının Genel Başkanımızın adayı olduğunu söyleyerek insanları yanıltıyorlar. Genel başkanımıza ve genel merkezimize asilik yapmıyoruz. Sesimizi duyurmak için, buradayız. Delegelerden listelerin saklanması, bizans oyunlarını sizler de gördünüz. Basında da yer almasına rağmen vazgeçmediler. Milletvekilimize ve genel başkanımıza karşı bir sözümüz yok. Şimdi arayıp çekilin dese sorun yok. Ama insanları arayıp genel başkanını adayı dediler. Bu oyunları biz daha önce de milli görüş partilerinde gördük. Artık bu oyunlara gelmiyoruz. Kendi kazdıkları kuyuya kendileri düştüler” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından
Sıradaki Haber Büyükşehir Çayırova’daki mahalleyi baştan aşağı yeniliyor!