Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YRP’li eski başkandan Yasin Özlü’ye açık destek

Yeniden Refah Partisi’nin Başiskele eski ilçe başkanı Serkan Ege’nin sosyal medyadan yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Yeniden Refah Partisi’nin Başiskele

Yerel seçimlere günler kaldı. Seçim sonucun en çok merak edildiği ilçelerden olan Başiskele’de ise birçok aday bulunuyor. 2023 genel seçimleri döneminde Yeniden Refah Partisi’nin Başiskele ilçe başkanlığını yürüten Serkan Ege’nin paylaşımı dikkat çekti.

YRP’DEN AYRILMIŞTI

Bilindiği üzere Ege, geçtiğimiz ağustos ayında il teşkilatı ile ters düşmüştü. Serkan Ege kendi görevine habersizce Kerim Can’ın getirildiğini ifade etmişti. Bu duruma tepki gösteren Ege YRP ile yollarını ayırmıştı.

AÇIK DESTEK

Başiskele’de geniş bir kesim tarafından sevilen ve tanınan Serkan Ege yerel seçimler için AK Parti’nin adayı mevcut Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü’ye açık destek verdiğini belirtti.

“DAHA NİCE İŞLERE…”

Sosyal medya hesabından Yasin Özlü ile paylaşımda bulunan Ege, “Görevi devraldığı şartlara bakıldığında bugün yapmış olduğu güzel işlerini inkar edemeyeceğimiz değerli başkanımızın daha nice güzel işlere imza atabilmesi için bir kere daha Yasin Özlü başkanımızın yanındayız. Başiskele’ li hemşerilerimiz başta olmak üzere millet ümmet ve insanlık için Yüce Rabbimiz hayırlara vesile eylesin inşallah” sözlerine yer verdi.