YRP’li MKYK eski MKYK üyesi Mikdat Erdem’den Doğan Aydal’a: Müslüman takiyye gibi bir günaha düşmez!

Yeniden Refah Partisi eski MKYK üyesi Mikdat Erdem, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Doğan Aydal’a çok sert yüklendi

YRP’li MKYK eski MKYK üyesi Mikdat Erdem’den Doğan Aydal’a: Müslüman takiyye gibi bir günaha düşmez!

Yeniden Refah Partisi eski MKYK üyesi Mikdat Erdem, bir süre önce partiden ayrılmış ve Büyük Parti’yi kurmuştu. Yeniden Refah’ta geçirdiği süreçte Doğan Aydal ile oldukça yakın çalışma imkanı bulan Mikdat Erdem, sosyal medya hesabında Aydal’la ilgili zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

DOĞAN AYDAL’IN EKREM İMAMOĞLU SAVUNMASI

Mikdat Erdem, Doğan Aydal’ın bir canlı yayında, “Ben Sayın İmamoğlu’nu savunma noktasında değilim. Ama Allah aşkına karşı tarafın söylediği kadar gavur biri değil. Bu adamı biz Eyüpsultan’da gördük, Kur’an okurken gördük. İnsan bazen ağzından kaçmış bir cümleyle yargılanmamalıdırş. Ben kendisini savunmak noktasında değilim ama bir gerçek var. Ellerini kollarını bağlamışsınız birinin, hadi dövüş diyorsun. Ona rağmen birçok hizmetler yaptı. Kanala karşı. Bu bir beka sorunumuzdur bizim. Bu bile Murat Kurum beyefendinin olmaması için yeterlidir” şeklinde konuştuğu bölümü paylaşarak şunları yazdı:

“MAŞALLAH GÜZEL SİYASET YAPIYORSUN”

MAŞALLAH ( ! ) MAŞALLAH ( ! ) NE GÜZEL SİYASET YAPIYORSUNUZ BÖYLE !!! BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM..! BU GUNE KADAR HİÇ YAZMADIM, AMA YAŞANANLARI GÖRÜNCE ARTIK YETER DİYESİ GELİYOR İNSANIN ! MÜSLÜMAN DİK OLUR, EĞİLİP BUKULMEZ. HELE HELE TAKİYYE GİBİ BİR HATAYA, BİR GÜNAHA ASLA DÜŞMEZ. BU VESİLEYLE BİLİNMESİ GEREKEN BİR KAÇ OLAYA DEĞİNMİŞ OLALIM. ONLARCA SORUYA KISITLI OLSA DA CEVAP VERMİŞ OLALIM. MEMLEKET HAYRINA HİÇ BİR ŞEY GİZLİ KALMASIN, BU DA BİR VEBAL..!

15 MAYIS SEÇİMLERİ ÖNCESİNDE…

Bugün ne diyor Sayın Doğan Aydal, biz AKP 'ye seçim kazandırmak için kurulmadık diyor. Hayret verici zig zaglar yaşıyorsunuz Sayın Aydal. 15 Mayıs seçimleri öncesinde gerek Ankara Genel Merkezde gerekse Kızılcahamam toplantılarında bendeniz kürsüden defalarca bu Hükümetin hiç bir icraatına ortak olmamalıyız, bu vebale giremeyiz, İstanbul Sözleşmesi başta olmak üzere, 6284, Plandemide Aşılama uygulamaları ve Paris İklim Anlaşması gibi bir çok günahları var, bu günahlara asla ortak olamayız diye haykırıyorken, başta siz ve şu an meclis koltuklarını işgal eden diğer malüm iki kişi bize en büyük muhalefeti yaptınız.

HÜKÜMETLE BERABER OLMANIN FAYDALARINI ANLATTIN

Bizim konuşmamızdan sonra salondaki heyecanı görüp, bizden sonra kürsüye bir sefer daha çıkıp Hükümetle beraber olmanın getireceği faydaları anlatarak tüm MKYK ve İl Başkanlarını ittifaka ikna etmek için saatlerce çabaladınız. Teşkilatların neredeyse tamamı istemediği halde, Siz, Meclisteki iki kişi ve meclis dışında kalan Asıl kişi ile ince hesaplar yapıp Makamı da ikna ederek Hükümetle hareket etmeye zorladınız, YALAN MI ?

BU NASIL BİR SAVRULMADIR?

Şimdi ise hayret verici bir şekilde Hükümetin İstanbul adayına, Kocaeli adayı olmanıza rağmen sözüm ona muhalefet ediyorsunuz. Bu nasıl bir savrulmadır Allah Aşkına !!! Halbuki siz ve Malum şahıslar Kızılcahamam da Hükümetle ortak olmanın ne güzel olacağını ısrarla anlatıyordunuz. Tabi o zaman vekillik peşindeydiniz, bu seferki strateji başka değil mi !!! Şimdi İstanbul adayına muhalif görünerek, Kocaeli seçmenine şirin görünmek, belki Kocaeli Solundan da biraz oy almak vs. vs...

EN BÜYÜK İSTEĞİ İSTANBUL ADAYI OLMAKTI

Aslında en büyük gayeniz İstanbul adayı olmaktı, şimdi işler tersine döndü. Desteklediğiniz Hükümet İstanbul'dan aday çıkarmanızı istemiyor. Mecburen Kocaeli teşkilatının kendi evlatlarına rağmen, Kocaeli'nde gidip aday oldunuz. Hükümete ve onların İstanbul adayı Murat Kurum'a ofkeniz biraz da bundan aslında, YANILIYORMUYUM ? Bu siyaset anlayışının Milli Görüş anlayışı ile bir bağı olabilir mi ? Oysa büyük Vebale girdiniz Sayın Aydal..! Yandaşlarınızla beraber Hükümete destek verdirdiniz, 2.8 oy daha fazla oy almalarına vesile oldunuz ve 23 yıl sonra gelebilecek Milli Görüş iktidar yürüyüşüne engel oldunuz. Teşkilatların küsmesine dağılmasına neden oldunuz.

NEFSİNİZE UYDUNUZ

Liyakati ve Adaleti unuttunuz. Yola beraber çıktıklarınızı yolun ortasında terk ettiniz. Daha da kötüsü Samimilere İtibar suikastı yapılırken buna ortak oldunuz, ses çıkarmayıp sustunuz. Haksızlık karşısında nefsinize uydunuz. Sonra da sokak sokak gezip 6284 ve İstanbul Sözleşmesini anlatıp Milletimizden oy istediniz. Sahi bu iki programı parti gündemine taşıyıp sayısız basın toplantılarını yapan kimdi Sayın AYDAL ? Üstelik Siz ve Meclisteki iki kişi ve Meclisin dışında kalan Asıl kişi, Istanbul Sözleşmesinin peşini brakmam için beni defaatle eleştirdiniz. Bu konu partimize zarar veriyor, bu işin peşini brak dediniz, beni ikna etmeye çalıştınız, MKYK toplantılarında topluca bana saldırdınız, olmayınca da üst makama bizi bu konuda sürekli şikayet ettiniz, ETMEDİNİZ Mİ ?

EN ÇOK SİZ BİLİRSİNİZ SAYIN AYDAL!

Nasılsa bunları hiç bir yerde hiç bir zaman konuşmadık, şikayet bizim tarzımız değildi, bunu iyi biliyordunuz, biz hep sustuk, sizlerse hep konuştunuz. Şu beyanatlarınızı duyunca bu kadar da olmaz deyip, susmanın artık vebal olduğu kanaatine vardım. Zira başta Milli Görüşculer olmak üzere tüm seçmen tabanının yaşanan hadiselerin hiç olmazsa bir kısmını bilmeye hakları var diye düşünüyorum... Yazıp cizdiklerimizi, burada ifade ettiklerimizi siz ya da diğer muhatapların herhangi biri çıkıp yalanlayabilirler mi ? Kaldı ki biz buzdağının sadece ucuna dokunuyoruz. Bizi bilen zaten bilir ... En çok da siz bilirsiniz değil mi Sayın AYDAL...

UNUTTUĞUNU ZANNETMİYORUM

Zamanında İstanbul İl Başkanı adayını belirleme konusunda Genel Başkandan tam yetkili geldiğinizi ifade ederek bizleri bazı çalışmaların içerisine atmıştınız, oysa bize ifade ettiğiniz gibi yetkiyle uzaktan yakından alâkanız olmadığını öğrendiğimde, bize yalan konuştuğunuzu öğrendiğimde Kavacık da şahitler huzurunda yüzünüze söylediklerimi hatırlıyorsunuz değil mi, unuttuğunuzu zannetmiyorum. Çıkın inkar edin isterseniz, o şahitlerin kim olduklarını da, size orda neler söylediğimi burdan da yazayım isterseniz, herkes öğrensin değil mi, hadi buyurun Sayın AYDAL. Peki Neden bu çok da şık olmayan örneği yüzeysel de olsa yazma ihtiyacı hissettim. Sizin şık olmayan siyaset tarzınız hakkında, seçmen ve Milli Görüşculer biraz olsun fikir sahibi olabilsinler istiyorum da ondan..! Hele hele Aşılama döneminde, biz başta Prf.Dr.Serhat Fındık olmak üzere Opr.Dr. Bilgehan Bilge ve diğer bir çok bilim adamını Ankara'ya taşıyıp basın toplantıları düzenlerken, siz kürsünün yanında " ben aşı yaptırdım, kendimi sizler için feda ettim " diyerek çalışmalarımızı hafife alıyordunuz hatırladınız mı ? ( o günkü tüm MKYK bu cümlelerinize şahittir )

İSTANBUL SÖZLEŞMESİ

Parti bu çalışmalardan sonra büyük bir sıçrama yapınca, bu sefer de sokaklarda Plandemi dönemindeki aşılamaya karşı parti icraatlarımızı vatandaşa anlatarak nemalanmaya çalışmayı da ihmal etmediniz. Sahi bu gün Kocaeli sokaklarında dolaşırken meselâ neyi, hangi icraatlarimizi anlatıp oy istiyorsunuz ? Mesela İstanbul Sözleşmesi surecini mi, yoksa 6284 yıkım kanunu mücadelemizi mi ? Aşılamaya karşı mücadele ve basın toplantılarımızı mı yoksa iklim krizi mücadelemizi mi ? Eee, bunların hepsinin programlarını ve basın toplantılarını biz yaptık. Hem de size ve diğer 3 kişinin muhalefetine rağmen yaptık. Ne olacak şimdi ? Bizim yaptığımız ama sizin sürekli bize muhalefet ettiğiniz programlarımızla sahada oy mu istiyorsunuz şimdi, Sayın Aydal ? Moderatör sizi sıkıştırıp sorunca, 6284 Konusunu canlı yayında elinize yüzünüze bulaştırmanız da ayrı bir trajikomiklikti doğrusu !!!

NEDEN MARDİN’DEN ADAY OLMADIN?

Anlaşılıyor ki onca mücadelemizde gerçekte konuyla hiç mi hiç ilgilenmemişsiniz, zira konuya zerre hakim degildiniz. Ama konu üzerinden oy istemeyi de biliyorsunuz. En trajikomiği de, 6284 programlarımız ve İstanbul Sözleşmesi konusunda bize Ankara da her seferinde en büyük muhalefeti yapan kişi, ( işgal ettiği seçmen bölgesinde sözde Özlem Zengin'e karşı mücadele verdi), O güne kadar yapmış olduğumuz çalışmaları sanki kendisi de katılmış, desteklemiş gibi sokaklarda insanlara anlatarak Milletvekili oldu. Ne de olsa Özlem Zengin'e karşı 6284'e muhalefet etmek büyük prim yapıyordu artık değil mi Mardin'imizin iftiharı. Peki Kadem Başkanı Saliha Okur Gümrükçüoğlu bize dava açıp Özlem Zengin de kendisini tebrik edip destek açıklaması yaptığında, bizi savcılığa gönderdiklerinde siz neredeydiniz ? Bir kez olsun bizi arayıp bilgi aldınız mı sordunuz mu, geçmiş olsun dediniz mi, HAYIR !!! Milli Görüşçüsünüz ya, Vefa sizde, Hukuk sizde, Hak sizde... Peki Neden Mardin'den aday olmadınız o halde ? Yoksa orda seçilemem diyemi korktunuz. Hani siz oranın en büyük aşiretinin çocuğuydunuz ? Başkalarının emekleri üzerine çullanmak daha mı kolay geldi ? Ne de olsa Milletvekili listelerinin başında Bayburt'da aday olmaktan kaçıp İstanbul 1.Bolgeye konan başka bir işgalci daha vardı değil mi? Körler sağırlar birbirini ağırlar ... Ne güzel Adalet, ne güzel Liyakat değil mi ?

DİSİPLİN TEHDİDİ

Bu kavramlar bir tek sizin menfaatleriniz yerine gelirse kutsal DEĞİL Mİ ? Bize telefon açıp Hükümet aleyhinde yazdığımız çizdiğimiz ne varsa silmemizi, aksi takdirde disipline verileceğimizi, aksi takdirde istifa etmemizi isteyen yaşlıca bir zat. Meclis açılışında yıllarca icraatlerine karşı mücadele verdiğimiz Sayın Tayip Erdoğan'ın hemen dizinin dibinde oturmayı ihmal etmeyen büyük Milli Görüşçü ( ! ) Zat !!!! İşgal ettiği 1. Bölgede sokak sokak dolaşıp çalışmalarımızla oy isteyen sözde Milli Göruşçü Zat..! Ne oldu, Ankara'da oturuyorsun ordan aday olmaktan mı korktun. İki dönem Bayburt Milletvekilliği yaptın, o vilayete bir şey veremedin mi de ordan aday olmadın. Olmadın çünkü sana kimsenin oy vermeyeceğini biliyordun. Koşa koşa bizim bölgeye yani İstanbul 1.Bolgeye geldin. Neden geldin, çünkü emir böyleydi değilmi ? Meclis açılışında dizinin dibinde oturduğun irade partide İstanbul Sözleşmesi, 6284 çalışmaları ve Aşılama sürecini Türkiye gündemine taşıyan, Hükümeti her seferinde zora sokan bize ve ekibimize OPERASYON yapmanızı istedi DEĞİL Mİ ? Ne de olsa Genel Sekretersiniz, listeleri dilediğiniz gibi yapar, sıralamada da istediğiniz gibi İTİBAR SUİKASTİ gerçekleştirebilirdiniz. Nitekim öyle yaptınız ve utanmadan bizim bölgemizde birinci sıramıza kendi adınızı yazdınız. Ve yine utanmadan bunun adına Liyakat ve Adalet dediniz. Tekraren utanmadan bize yerini beğenmedi diye iftira attınız.

BU YALANI BIRAKIN

PEKİ SORUYORUM SAYIN GENEL SEKRETER : SAHADA ANLATTIĞINIZ TUM PROGRAMLARI YAPAN BİZİ 9.SIRAYA YAZARAK, BU PROGRAMLARIN TAMAMINA MUHALEFET EDEN KENDİNİZİ DE 1. SIRAYA YAZARAK MİLLİ GÖRÜŞÇÜLÜK YAPTIĞINIZI, ADALETİ VE LİYAKATİ GÖZETTİĞİNİZİ Mİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ ? SİZİN ADALET ANLAYIŞINIZ BUYSA DEVLETİ BU ANLAYIŞLA MI YONETECEKSİNİZ ? SİZİN AKP DEN NE FARKINIZ VARDIR. NERDE ADALET, NERDE HAK, NERDE HUKUK, NERDE VEFA ? SAHİ SİZ VEFA NEDİR BİLİYORMUSUNUZ ? SİZİN BAŞINDAN BERİ AMACINIZ VE GÖREVİNİZ BELLİYMİŞ ZATEN. BU YÜZDEN BİZE İFTİRA ETMEYİ KESİN. BİR KEZ OLSUN DÜRÜST OLUN BİR KEZ OLSUN ADİL OLUN ! BİZ MAKAM VE MEVKİ PEŞİNDE OLSAYDIK SUSARDIK ZATEN. MAYINLI ARAZİLERDE DOLAŞMAZDIK ! NE DERSENİZ ONU YAPAR, İSTEDİĞİMİZ MAKAMLARI DA ALIRDIK ZATEN ÖYLE DEGİL Mİ, SAYIN GENEL SEKRETER ? BU YUZDEN HİÇ OLMAZSA BİR KERE OLSUN DÜRÜST OLUN VE BİZE İFTİRA ETMEYİ KESİN ! VEKİLLİK SIRALAMASINDA YERİNİ BEĞENMEDİ, O YUZDEN PARTİDEN AYRILDI GİTTİ YALANINA SON VERİN ! DEMEYİN, DEDİRTMEYİN, AYIPTIR !!!

MENFAAT PEŞİNDE OLSAYDIK…

BU GÜNE KADAR BÖYLE BİR PAYLAŞIM YAPMAYA TENEZZÜL ETMEDİM. ZİRA BU TÜR KONULARLA PRİM YAPACAK BİR KARAKTERE SAHİP DEĞİLİZ. ANCAK BU GÜN CAMİALARIMIZ EN AZINDAN SİZİ DE, BİZİ DE İYİ TANISINLAR İSTEDİM, ONUN İÇİN BU PAYLAŞIMIM BU AÇIKLIKTA VE BU SEVİYEDE İLK VE SON PAYLAŞIMIM OLACAK. BİLİN İSTEDİM, BİLİNİN İSTEDİM ..! BİZİM AĞABEYİMİZ YILLARDIR BAKAN YARDIMCISI, NUMAN KURTULMUŞ ÜNİVERSİTEDEN HOCAM BUNLARI SİZ DE BİLİYORSUNUZ. BİZ MENFAATİN PEŞİNDE OLSAYDIK BU KADAR ZORLU MÜCADELELERE GİRECEGİMİZE HÜKÜMETİN İÇİNDE YER ALIR İSTEDİĞİMİZ MAKAMLARA ÇOK DAHA KOLAY ULAŞIRDIK, BUNU SİZDE BAL GİBİ BİLİYORSUNUZ ASLINDA ÖYLE DEĞİL Mİ ? BU GÜN 54 YAŞINDAYIZ, BİZİM 23 YAŞINDA ZONGULDAK ÇATALAĞZINDA BELDE BAŞKANLIĞI YAPTIĞIMIZI, TARİHTE İLK DEFA O BÖLGEDEN MİLLİ GÖRÜŞE MİLLETVEKİLİ NECMETTİN AYDIN'I ÇIKARIRKEN NE MÜCADELELER VERDİĞİMİZİ, ÖMRÜMÜZÜN 35 SENESİNİ DAVAYA VAKFETTİĞİMİZİ DE YAKINDAN BİLİYORSUNUZ. PEKİ BUNA RAĞMEN NEDEN BU İFTİRALARI ATIYORSUNUZ ? ÇÜNKÜ İTİBAR SUİKASTİ YAPARAK CAMİAMIZA BİZİ KÖTÜLÜYOR, EMİR ALDIĞINIZ YERİN TALİMATLARINI YERİNE GETİRİYORSUNUZ. ÇÜNKÜ İSTANBUL SÖZLEŞMESİ, 6284 KANUNU, İKLİM KANUNU VE AŞILAMA KONUSUNDA YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARIN SÖZDE İNTİKAMINI ALIYORSUNUZ, DEĞİL Mİ ?

AÇIKÇA SORUYORUM

BURADAN ŞİMDİ AÇIKÇA SORUYORUM, TÜM BU OPERASYONLARI KİMİN TALİMATIYLA YAPTINIZ SAYIN GENEL SEKRETER ? MECLİS AÇILIŞINDA GENEL BAŞKANINIZIN YANINDA OTURMANIZ GEREKİRKEN, YANIBAŞINDA OTURMAYI TERCİH ETTİĞİNİZ İRADEDEN Mİ ? SAHİ NEDİR BU DERİN DOSTLUĞUN SIRRI ? BİR AÇIKLAYIN DA CAMİALARIMIZ BİLGİLENSİN DEĞİL Mİ ? BİZİ BİLEN BİLİR, BİLMEYEN DE KENDİSİ BİLİR. SİZİN İFTİRALARINIZLA ANCAK ŞEREFLENİRİZ BİZ. BUNLAR BİZE NİŞANEDİR VE HER BİRİ İÇİN KIYAMET GÜNÜ SİZDEN ALACAKLI OLACAĞIMIZ HUSUSLARDIR. SİZLER BİZ SAMİMİ MİLLİ GÖRÜŞÇÜLERE DEĞİL, KENDİNİZE YAZIK ETTİNİZ. PEKİ TÜM BU TALİMAT VE OPERASYONLARINIZA RAĞMEN BİZLERİ SUSTURABİLİRMİSİNİZ ? ELBETTE HAYIR ! HERKES KENDİ İMTİHANINI VE KENDİ MİSYONUNU GERÇEKLEŞTİRİYOR. SİZLER DE GÖREVLERİNİZİ YERİNE GETİRİYORSUNUZ, BİZLER DE. ALLAH CC. HERKESE GÖNÜLLERİNE VE NİYETLERİNE GÖRE HAK ETTİKLERİ KARŞILIĞI FAZLASIYLA VERSİN. ( AMİN )

TABİ SİZLER MİLLİ GÖRÜŞÇÜSÜNÜZ…

Tabi sizler Milli Göruşçüsunuz, BİZ DEĞİL !!! Hak, Hukuk, Adalet, Liyakat tüm değerler sadece sizde var değil mi ? Size itaat, koşulsuz tabi olma kültürü yoksa Milli Görüşçü olunamıyor. MAŞALLAH Tam İslami bir duruş ( Haşa ) ...( ! ) NE İMİŞ BU GÜN HUKUMETE MUHALEFET YAPIYORLARMIŞ, MIŞ !!!! ÇOK AKILLI STRATEJİLER YÜRÜTÜYORLARMIŞ. BAZI TETİKÇİ YANDAŞ YAZARLAR DA BUNU EKRANDAN SUREKLİ İŞLİYORLAR. BİZİM ZEKİ ARKADAŞLAR DA BU ALDATMAYACAYA İNANIYORLAR. YAHU SİZ TAYİP ERDOĞAN'I NE ZANNEDİYORSUNUZ ? SİZE ÇÖLDE BİLE BİR KAŞIK SU VERİR Mİ ZANNEDİYORSUNUZ ? KENDİ İKTİDARINI SİZE TESLİM EDER Mİ ? VELİAHTI VE PRENSLERİ DURURKEN KOCA TEŞKİLATI SİZE TESLİM EDER Mİ ? O İSTESE BİLE EMİR KOMUTA MERKEZLERİ BUNA İZİN VERİR Mİ, EY ALLAH'IN KULLARI..? AMA NE YAPTIYSAK SİZLERE BUNLARI ANLATAMADIK. Bakın en büyük operasyonu size yaptılar ve sizler 30 madde kandırmacasıyla kendi içlerine aldılar ve tüm günahlarına ortak edip, Samimi kadrolarinizi dağıttılar. Siz Erbakan Hocamızdan hiç ders almadiniz mı Ey vicdan sahipleri ?

GAZZE VEBALİNE ORTAKSINIZ!

PEKİ BUNCA YÜKÜN, HELE HELE GAZZEDEKİ KATLİAMIN VEBALİ NE OLACAK ŞİMDİ SİYASET DEHALARI ? HA ŞİMDİ DİYECEKSİNİZ Kİ BİZİM BUNDA BİR DAHLİMİZ YOK, DEĞİL Mİ ? BU HÜKÜMETİN HER İCRAATİNE ORTAKSINIZ VE TUM VEBALLERİNE DE ORTAKSINIZ BUNU BİLESİNİZ. SON DEFA SOYLUYORUM, BIRAKIN BU KURESELCİ AB'Cİ AKP'NİN PESİNDEN GİTMEYİ, TÖVBE EDİN VE KENDİNİZE GELİN !!! TEKRAR SAYIN AYDAL 'A DÖNELİM Elbette geçmişte ortaya koyduğumuz bu başarıları anlatıp oy istiyorsunuz, ki bu gayet normal . Kaldı ki Ar ge çalışmalarında ben sizin mücadelenizi hep destekledim. Siyasi arenada bize yaptıklarınıza rağmen, size özel arge çalışmalarınızı her fırsatta kürsüden anlatıp takdir ettim. Ama Siz aynı adil duruşu sergilemediniz MALESEF. Saydığımız tüm bu ifsat çalışmalarını yapan Hükümetle, seçime ortak girilmesi için elinizden gelenin fazlasını yaptınız. Bu gün Hükümetin adaylarına sözüm ona muhalefet ederken hiç mi hiç inandırıcı değilsiniz. Bu haksızlıklar sadece yüreklere değil aynı zamanda Gayretullah'a da dokundu. Ve korkarım ki, bu yaşananların sonu en çok da sizi üzecek. Zira Vebal ağır bir yüktür, dudaklardan dökülen sitemler, damla damla dökülen terler, ruhlara işlenen hayal kırıklıkları ve gönülleri kanatan ihanetlerin cam kırıkları... Hükümetin en büyük savunucularından biri de sizsiniz. Ve Gazze katliamı başta olmak üzere, bundan sonra olup bitecek olan her şeyin vebaline de ortaksınız. ŞİMDİ SAHADASINIZ, SEÇİM SONUÇLARI GELECEK. BAKALIM SİZ Mİ BİZE, YOKSA BİZ Mİ SİZE HAKSIZLIK ETMİŞİZ HEP BERABER GÖRECEGİZ. BİZLER MUCADELEMİZDEN VAZ GECMEDİK, VAZ GECMEYECEGİZ. BU MEMLEKETİN ÖZ VE ÖZ EVLÂTLARIYLA BÜYÜK PARTİ 'Yİ KURDUK. HİÇ BİR AYAK OYUNUNA, HİÇ BİR KÜRESEL DAYATMAYA VE HİÇ BİR OLDU BİTTİYE İZİN VERMEYECEĞİZ. AZİZ MİLLETİMİZİN HEP YANINDA OLACAK, SAHAYI HİÇ BİR İŞBİRLİKÇİYE BRAKMAYACAGIZ. SONUNDA AZİZ MİLLETİMİZİN KENDİSİNİ İKTİDAR YAPACAĞIZ.”

Kaynak: HABER MERKEZİ