Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YRP’li Yüksel’den Hüseyin Ayaz’a: Koltuk ve yolsuzluk, Zafer Mutlu’ya: Seçimden seçime selam!

Yeniden Refah Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Uğur Yüksel, rakiplerini eleştirdi. Eleştirilerden Hüseyin Ayaz ve Zafer Mutlu nasibini aldı

Yeniden Refah Partisi Başiskele

Yeniden Refah Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Uğur Yüksel, Yedi Kıtada Haber’e konuştu. Bu söyleşide rakiplerine de yüklenen Uğur Yüksel’in eleştirilerinden Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu ile Bağımsız Başiskele Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ayaz nasibini aldı.

KOCAELİ OLMALIYDI

Yeniden Refah Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Uğur Yüksel yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Bizim sahada gözlemlediğimiz ve duyduğumuz bir takım gerçekler var. Örneğin, Zafer Mutlu’nun il başkanı olarak Kocaeli için aday olması beklenirdi, ancak kendisinin Başiskele belediye başkan adayı olmayı tercih ettiğini gördük.

SEÇİMDEN SEÇİME SELAM

Biliyorsunuz, geçmiş seçimlerde de Başiskele’deydi ve şimdiki seçimlerde de ortası boş, seçimden seçime halka selam veren bir Zafer Mutlu görüyoruz. Diğer adaylar hakkında düşüncelerimize gelince, biz işimize odaklanıyoruz ve diğer adayların faaliyetlerine çok fazla odaklanmıyoruz.

15 YIL KOLTUK YETMEDİ Mİ?

Ancak, Hüseyin Ayaz’ın meclise insanları yerleştireceği vaadiyle seçmenleri kandırdığına inanıyoruz, soruyorum size bağımsız bir adayın meclisi olur mu? Ayrıca, onu yolsuzlukla suçlayan kişiler de var ve 15 yıl koltuk yetmedi mi neyi eksik bıraktı da neyi tamamlamaya geliyor diye soruyorlar.

CHP SEÇMENİ KİMİ GÜÇLÜ GÖRÜRSE…

Son olarak, CHP seçmeninin kaliteli olduğunu ancak Başiskele’de milli görüş gibi güçlü tabanlara sahip olmadığını gözlemliyoruz. Bu nedenle, CHP seçmeninin değişim istediğini ve son anda kimi güçlü görürlerse ona oy vereceklerini ifade eden seçmenler olduğunu belirtmek isterim.”

YORUMLAR

3 adet yorum var

  1. Karaktersiz insanlar aynaya bakmazlar ama herkesi kendi gibi bilirler
    Siz Hüseyin ayaz ı davet edin aday gösterelim diye sonra birileri sizi arasın yuvacıklı hoca maddi teminat versin 6 milyon ver aday yapalım de sonra 2 milyon a düş sonra kapı kapı dolaştı kapıyı kapattık deyin gelinen süreç te birtek sen kaldın partide yanındaki herkes Hüseyin ayaz ın yanına geçti çıkarsız menfaatsiz beklentisiz
    Şimdi iftira at meclis üyeliği veriyor diye
    Bağımsızda meclis yok
    Hüseyin ayaz kazandığında ilk siz gideceksiniz bizim partiye geç diye unutmayın bunu

  2. Sen kimsin ? Yüzde kaç oy alacağını sanıyorsun ? Güçlü adaylara laf atarak bende buradayım demeye mi çalışıyorsun ? Daha düne kadar istifa ederim diye ağlıyordun. İl başkanın güle güle dedi sana. Partiniz menfaat için oradan oraya savruluyor. Bir gün akp lisiniz bir gün değilsiniz. İki tane belediye verselerdi bugun akp den en fazla meclis üyeliği alır susardın. Kendinizi dev aynasında görmeyin max. yüzde 5 oyunuz var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Tuncay Batı’nın il başkanlığına atanmasından
Sıradaki Haber MHP’de Gebze’ye atama yapıldı