Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YRP’nin Kocaeli Doğan Aydal nerede?

YRP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doğan Aydal, adaylığının açıklanmasının üzerinden bir hafta geçmesine rağmen henüz Kocaeli’ye gelmedi.

YRP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye

Yerel seçimlere 3 aydan kısa bir süre kaldı. Siyasi partilerde aday arayışı devam ederken Kocaeli’de Büyükşehir Belediye Başkan Adayını açıklayan ilk parti Yeniden Refah Partisi oldu. Genel Başkan Yardımcısı Doğan Aydal, Yeniden Refah Partisi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Adayını erken açıklayarak rakiplerinin önüne geçme fırsatı yakalayan Yeniden Refah Partisi bu avantajı değerlendiremedi.

DOĞAN AYDAL NEREDE?

Adayın açıklanmasının üzerinden yaklaşık 1 hafta geçmesine rağmen Doğan Aydal, henüz Kocaeli’ye gelmedi. Ankara’da parti çalışmalarına devam eden Aydal’ın önümüzdeki Cumartesi günü Kocaeli’ye gelmesi bekleniyor.

ADAY BELİRLEME SÜRECİNDE GÖREV ALIYOR

Aydal’ın henüz neden çalışmalara başlamadığı sorusunu yanıtlayan YRP İl Başkanı Ali Taştan, gazetemize yaptığı açıklamada, “Ankara’da yoğun bir diplomasi var. Adayların belirlenmesi sürecinde de görev alıyor. Cuma günün kendisi Kocaeli’ye gelecek. Cumartesi günü ise il divan toplantımız olacak. Geldikten sonra 3 ay boyunca Kocaeli’de olacak. Bizlerle birlikte sahada çalışmalara katılacak. İl Divan toplantısında kendisi teşkilata ve basına sunum yapacak.

“ANKARA’DAN KOPAMADI”

Devamlı arazide olacağız. Daha sonrasıda bir basın toplantısı yapmayı planlıyoruz. Ankara’da da yoğun bir gündem var. Kendisi Genel Başkan Vekili, Ankara’dan kopamadı henüz. Yapılan görüşmelerde Genel Başkanımızın sağ kolu. Cuma gününden itibaren seçime kadar burada olacak” ifadelerini kullandı.