Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yüksel Ercan, Çayırova Kitap Günleri’nde okuyucularıyla buluşuyor

Çayırova Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “4. Kitap günleri” kapsamında, bugün 13.00-17.00 saatleri arasında Gazeteci-Yazar Yüksel Ercan, “Köşedeki Hayat” adlı kitabını imzalayacak ve okuyucularıyla sohbet edecek.

Çayırova Belediyesi tarafından bu

Gazeteci yazar Yüksel Ercan’ın geçtiğimiz ay okurlarla buluşturduğu “Köşedeki Hayat” isimli esere büyük ilgi devam ediyor. Kocaeli Kitap Fuarı’nda kitabını imzalayarak okuyucularıyla buluşan Ercan, şimdi de Çayırova’da kitapseverlerle bir araya gelecek.

KÜLTÜR MERKEZİ’NDE OLACAK

Çayırova Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “4. Kitap günleri” kapsamında, Gazeteci Yazar Yüksel Ercan, “Köşedeki Hayat” adlı kitabını imzalayacak ve okuyucularıyla sohbet edecek. İmza günü 06 Kasım 2023 Pazartesi günü, Çayırova Belediyesi Prof.Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde 13.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Kitapseverlerle buluşacak olan Yüksel Ercan’a ilginin büyük olması bekleniyor.

08 KASIM ÇARŞAMBA GÜNÜ DENİZLİ’DE

06 Kasım 2023 pazartesi günü Çayırova’da okuyucuları ile buluşup “Köşedeki Hayat” isimli kitabını imzalayacak olan Gazeteci-Yazar Yüksel Ercan 08 Kasım 2023 Çarşamba günü, Acıpayam Belediyesi Talip Özkan Sanat Merkezi’nde kitapseverlerle bir araya gelecek. Denizli’de Yüksel Ercan’a, “Köşedeki hayat” isimli kitabın baskısını yapan Anayurt Yayınevi sahibi Mustafa Anayurtlu da eşlik edecek.