Yüksel: Gönül bağımız artarak devam edecek

Yeniden Refah Partisi Başiskele Belediye Başkan adayı Uğur Yüksel açıklama yaptı.

Yüksel: Gönül bağımız artarak devam edecek

Türkiye 31 Mart'ta sandık başına gitti. Yerel seçimlerin ardından Yeniden Refah Partisi Başiskele Belediye Başkan adayı Uğur Yüksel sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

KALPTEN KALBE BAĞIMIZI ARTTIRARAK DEVAM EDECEĞİZ

Başiskeleye olan sevgimiz aşkımız Başiskeleli hemşerilerimizle olan muhabbetimizi kalpten kalbe olan bağımızı arttırarak devam ettireceğiz Fatih Erbakan beyin adaylığımızı açıkladığı o günden beri teveccühünü esirgemeyen Başiskeleli dostlarımıza hemşerilerimize kıymetli teşkilatımıza arkadaşlarımıza fedekarca çalışan hanım kollarımıza seçim sürecinde emeği olan kıymetli emniyet mensuplarımıza sandıklarda görev yapan tüm arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum hepsinden ALLAH razı olsun.

ÇALIŞMALARIMIZA 1 NİSAN'DA BAŞLADIK

Bizim başiskeleye olan aşkımız ve kalpten olan gönül bağımız artarak ve çoğalarak devam edecektir. Bizim için bu seçim bir son değil tam aksine daha güçlü adımlarla geleceğimizin sinyalini vermiştir. Bizler bu minvalde çalışmalarımıza 1 nisan itibari ile başlamış bulunmaktayız. Merhum NECMETTİN ERBAKAN hocamızında dediği gibi bir çiçekle bahar olmaz ama her bahar bir çiçekle başlar diyerek başiskelemize refahı getirmek için canla başla çalışacağız. Bizler YENİDEN REFAH PARTİSİ olarak verilen vaadlerin ve yapılacak olan hizmetlerin takipçisi olacağız. Milletimizin iradesini ve seçimin kazananını tebrik ediyorum

Kaynak: HABER MERKEZİ