Yürüyüşe geçen Özcan'a partisinden sert cevap

Bolu'dan Ankara'ya “Değişim ve Adalet” yürüyüşü başlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Ozcan'a parti Sözcüsü Faik Öztrak'tan sert cevap geldi.

Yürüyüşe geçen Özcan'a partisinden sert cevap

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren ve İBB başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yapmış olduğu değişim çağrısına destek veren CHP Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın partisinden ihracı istendi. Buna tepki gösteren ve Bolu'dan Ankara'ya 'Değişim ve Adalet' yürüyüş üne başlayan Özcan'a CHP Sözcüsü Faik Öztrak'tan cevap geldi. "Ateş olsa cirmi kadar yer yakar. Gitsin Bolu'nun sorunlarını çözsün" dedi.

KENDİ İLLERİNİN SORUNLARINI ÇÖZSÜN

CHP Genel Merkezi'ne 'Değişim ve Adalet' yürüyüşü başlatan Tanju Özcan, "Bu yürüyüşü partiyi tekrar Atatürkçü çizgiye oturtmak için başlatıyorum. Bu yürüyüşü Atatürkçü olduğu için hem partiden hem devletten dışlananlar için gerçekleştiriyorum" ifadelerini kullandı. Elinde, 'Değişim' yazılı pankartla yürüyen Özcan "CHP genel merkezine Köroğlu'nun diyarından sesleniyorum ve buradan çoban ateşini yakıyorum. Bu adımları kendi geleceğim için değil cumhuriyetimiz için, gelecek nesiller için yapıyorum" mesajı yolladı. Parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyen CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Özcan'ın başlattığı yürüyüşü sert sözlerle eleştirerek belediye başkanlarının öncelikle kendi illerinin, ilçelerinin sorunlarını çözmesi gerektiğini vurguladı.