Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yüsra Geyik’ten Serenay Sarıkaya’ya duygusal sesleniş… Son 1! ‘Kaşının gözünün hayrına değil’

Son dönemlerin en gözde yapımlarından olan Aile, son olarak dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin tutkunlarını gözyaşlarına boğan bölüm finali gündeme bomba gibi düşerken Yüsra Geyik’ten rol arkadaşı Serenay Sarıkaya için duygusal bir paylaşım geldi. İşte ikilinin sosyal medya paylaşımlarına dair ayrıntılar…

Son dönemlerin en gözde

‘Medcezir’ ile ana akıma adeta veda eden Serenay Sarıkaya, senelerdir dijitalde yayınlanan projeleri ile adından söz ettirmeyi başarıyor. Ozan Güven ve Mehmet Günsür ile başrollerini paylaştığı Netflix dizisi Fi ile geniş bir hayran kitlesine gitap etmeye başlayan Sarıkaya, son olarak ise yine aynı platform çekilen ‘Şahmaran’ isimli fantastik dizi ile adından söz ettirmişti. Şu sıralar ‘Kimler Geldi Kimler Geçti’ isimli dijital dizide canlandırdığı ‘Avukat Leyla’ karakteri ile sevenlerini merakta bırakan Sarıkaya’nın yeni projesinin ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmezken ünlü isim seneler sonra TV dizisi ile de gündeme bomba gibi düştü.

Nerede ise 10 yıldır televizyonda iş yapmayan, kariyerini daha çok marka iş birlikleri ve dijital diziler ile yöneten Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte ‘Aile’ isimli dizi ile sevenlerinin karşısına çıktı. Nejat İşler, Nur Sürer, Canan Ergüder, Yüsra Geyik gibi isimlerin de rol aldıkları dizi, son dönemlerin en çok konuşulan projeleri arasına girdi. Ancak dizinin henüz anlaşma aşamasında kısa süreli olarak duyurulması, ünlü oyuncuların sevenlerini hayal kırıklığına uğrattı.

Hikayenin tadında bırakılacağının duyurulmasının ardından Aile için final tarihi de belli oldu. 30’uncu bölümde final yapacağı netleşmiş olan dizi, son olarak dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Bölümün final sahnesi yürek burkarken Yüsra Geyik’in Serenay Sarıkaya ile ilgili yaptığı paylaşım gündeme bomba gibi düştü.

FİNAL SAHNESİ YÜREK BURKTU

Son olarak dün akşam yayınlanan 29’uncu bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan Aile’de yine heyecanlı olaylar yaşandı. Bölümde final sahnesine kadar yürekleri ısıtan görüntülere şahitlik edilirken son sahne şok etkisi yarattı. Ferman’ın Aslan’ı vuracağı esnada Cihan’ın kendisini öne atması, yürek burktu.

YÜSRA GEYİK’TEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Aile’de Serenay Sarıkaya’nın canlandırdığı ‘Devin’ karakterinin kardeşi Yağmur’a hayat veren Yüsra Geyik, bölüm sonrasında Instagram hesabından bir hikaye paylaştı. Geyik, Sarıkaya ile birlikte olduğu bir sahneyi paylaşarak o gönderiye şu notu ekledi: “Seni çok seviyorum. Öyle kaşının gözünün hayrına değil. Seninle oynamayı, oynarken izlemeyi seviyorum. Oh biz.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor