Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yusuf Abdioğlu: Büyük camialarda mücadele etmek beni kamçılıyor

Kocaelispor’un Samsunspor’dan renklerine bağladığı Yusuf Abdioğlu, ayağının tozu ile geldiği Topuk Yaylası’nda ilk açıklamalarını yaptı.

Kocaelispor’un Samsunspor’dan renklerine bağladığı

BAŞARIDA BENİM DE PAYIMIN OLACAĞINA İNANIYORUM

Kocaelispor ile hedeflenen şampiyonluğa ulaşmak istediklerinin altını çizen Yusuf Abdioğlu şu şekilde konuştu: Nasıl bir camiaya geldiğimin fazlasıyla farkındayım. Alın terimin son damlasına kadar mücadele edeceğimin sözünü verebilirim. Takım arkadaşlarımızla beraber inşallah bu sezon hedeflenen şampiyonluğa ulaşmak istiyorum. Şampiyonluğa kadro kurulacağı söylendiği için buradayım, inanıyorum ki başarıda benim de payım olacaktır.

 

FUTBOLCULAR GELDİKÇE KALİTE ARTACAKTIR

Bodrum maçında Kocaelispor’u bölüm bölüm izledim. Mücadele eden bir takım gördüm. Kocaelispor’a göre Bodrumspor’u oturmuş bir kadrosu var. Bu nedenler biraz daha üstün olmaları normal olabilir. Gelecek futbolcularla beraber kalitenin artacağını ve herkesin performansının yukarıya çıkacağını düşünüyorum.

 

ÇOCUĞUMUN BEREKETİYLE GELİR

Daha önce Kocaelispor ile adım geçmişti ancak bir iletişim kurulmamıştı. İkinci kampın ardından hocamızın raporu doğrultusunda devam etmem isteniyordu. Başkanlar nezdinde bir görüşme gerçekleşti. Ardından benim ile iletişime geçildi. Camiaları sevdiğim için çok olumlu baktım. Büyük camialarda mücadele etmek beni kamçılıyor, performansımı artırıyor. Yeni heyecan benim için güzel olacak. Eşim de hamile. İnşallah çocuğumun bereketiyle gelir ve arzulanan şampiyonluğun ardından Kocaelispor hak ettiği yerde olur.

ÇOK ANLAMLI BİR ŞAMPİYONLUKTU

Samsun benim evim ve doğma büyüme Samsun’dayım. Samsunspor da Kocaelispor gibi büyük bir camia. Yıllarca Süper Lig’de mücadele ettiler. Tribünlerine gittiğim takım ile şampiyonluk yaşamak benim için çok anlamlı oldu. Camiaların yaşaması, Süper Lig’de olması gerekiyor. Kulüplerin birçoğu ekonomiden şikayetçi. Yayın gelirleri de düştü. Tüm takımlara saygılıyım ama şehir takımlarının Süper Lig’de olması gerekiyor. Bu durum da futbolu daha yukarılara çekecektir.

KOCAELİSPOR EN DİBİ GÖRDÜ, GERİ DÖNMESİNİ BİLDİ

Zor bir sezon bizi bekliyor. Futbolun güzelliği de burada. Maça çıkmadan önce kazanacağınızı bilseniz bunun hiçbir anlamı olmaz. Tribüne gelen taraftarlar da bu heyecandan mahrum kalır. İnşallah öyle bir takım oluruz ki taraftarımızın içindeki mücadele ruhunu biz çıkarırız, onlara layık oluruz. Kocaelispor en dibi gördü ancak ayağa kalkıp gelmesini bildi. Bizler de biraz daha destek oluruz ve bu camiayı hak ettiği yere getiririz.

 

İNŞALLAH KOPMA VE KÜSME OLMAZ

Kariyer olarak güzel ilerlediğimi düşünüyorum. Olumlu tepkilerin olması beni daha da motive edecek. Kocaelispor taraftarı ne yapacağını biliyordur. Büyük camialarda bazen kötü sonuçlar olunca erken bir küsme oluyor. İnşallah bu kopma ve küsme olmaz. Futbolda kayıplar vardır ve gayet de doğaldır. Samsunspor’da geçen sezona iyi başlayamadık, kaçan penaltıların ardından puanlar kaybettik, sıralamada geriye düştük. Ancak takım kalitemiz belliydi, içeride de aile olduk ve kazanmaya başladıktan sonra rahat bir şampiyonluk yaşadık.

DOUGLAS TANQUE GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAKTIR

Douglas Tanque benim bu lig için kesinlikle beğendiğim bir futbolcu. İri ve kuvvetli. Güzel de bir takım arkadaşı ve sahada her şeyini veriyor. Antrenmanlarda biraz dayak diyeceğiz. Dışarıdan bakıldığında pivot forvet olarak süratli olmadığı gözüke bilir ancak hızı aldığında gole gidebilir. Çok sert şutları olan bir oyuncu. İnşallah gelirse gücümüze güç katacaktır.