Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yusuf Abdioğlu: Yakaladıklarımızı atmamız gerekiyor

Kocaelispor’da kaptan Yusuf Abdioğlu’ndan oynanan futbolla ilgili öz eleştiri geldi. Deneyimli savunmacı skor üretmede zorlanmamaları gerektiğini belirtti.


Kocaelispor’da kaptan Yusuf Abdioğlu’ndan

POZİSYONA GİRMEKTE BİR SORUN YAŞAMIYORUZ
Yusuf Abdioğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Bulduğumuz pozisyonları atamayınca böyle kısır sonuçlarla karşı karşıya kalıyoruz. Erken bir gol bulabilsek, skor anlamında çok daha rahat bir maç geçireceğiz. Pozisyona girmekte bir sorun yaşamıyoruz ancak sonuçlandırmakta büyük sorun yaşıyoruz. Böyle olunca da maçların son bölümünde sıkıntı yaşıyoruz.

HÜCUMDA GEREKLİ HAREKETLİLİĞİMİZ YETERLİ DEĞİL
Takımdaki herkes çok yetenekli ve bu yüzden Kocaelispor’da forma giyiyor. Atamadığımız goller ve bu sonuçlar bize yakışmıyor. Oyunun genelinde kanatlara iniyoruz, ortadan geliyoruz. Topu hücum bölgesine taşımakta sorun yaşamıyoruz ancak o bölgede gereken hareketliliği sağlayamıyoruz. Demek ki bu konuda daha çok çalışmamız gerekiyor.

İYİ SAVUNMA İÇİN GERİ DÖNÜŞLERİ İYİ YAPMALIYIZ
Doğru yerlere doğru koşuları yapamıyoruz. Eğer bunları yapabilsek çok daha farklı skorlar elde etmemiz içten bile değil. Takım olarak ne kadar çok geri dönüşleri doğru yapar ve birlikte hareket edersek o kadar iyi savunmamız olur. Adanaspor karşısında da son dakikada kullanılan köşe vuruşu dışında pozisyon vermedik.

BİZ KOCAELİSPOR’UZ
Biraz önce dediğim gibi, eğer biz bulduklarımızı atamazsak rakipler 1 kere gelir ve golü bulur. Sonrasında da kaçan pozisyonlara ah vah çekeriz. O yüzden ilerleyen maçlarda gol bulmak konusunda çok daha becerikli olmalıyız. Boluspor sezonun ilk yarısında çok iyi olmasa da Yalçın Koşukavak ile yükselişe geçti ve iyi bir takım görüntüsü ortaya koyuyorlar. Ancak biz Kocaelispor’uz, her zaman zoru kolaya çevirmeyi bir şekilde başardık. İnşallah oradan da galibiyetle ayrılacağız.