Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yusuf Balaban’ı kaybettik!

İzmit Yenişehir Mahallesinde tek başına yaşayan ve Nokta Medya ailesinin çalışanlarından olan 39 yaşındaki Yusuf Balaban, arkadaşları tarafından evinde ölü olarak bulundu. 

İzmit Yenişehir Mahallesinde tek

İzmit Yenişehir Mahallesi Arkan Sokak’ta ikamet eden Yusuf Balaban (39) tek başına yaşadığı evinde ölü olarak bulundu.İlimizde basın ve medya sektöründe görev yapan son olarak Nokta Medya çatısı altında çalışan ancak rahatsızlığı nedeniyle bir süre önce tedavisini devam ettirmek adına geçici süre aramızdan ayrılan Balaban’ın bugün MR çekimi için randevusu olduğu öğrenildi. Hastaneye gitmek üzere arkadaşları tarafından telefonla aranan Balaban’a ulaşamayan arkadaşları evine gelerek kendisini kontrol etmek istedi.

KARAMÜRSEL’DE TOPRAĞA VERİLECEK

Kapının açılmaması üzerine arkadaşları durumu polise bildirdi. İtfaiye ekiplerince eve giren polisler ve Balaban’ın arkadaşları kendisini hateketsiz halde buldu. Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Balaban’ın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Uzun zamandır çenesinde kist bulunan ve uyku apnesi rahatsızlığı olduğu öğrenilen Yusuf Balaban’ın cenazesi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilerek Karamürsel’e götürüldü. Balaban’ın cenazesinin yarın Karamürsel’de toprağa verileceği öğrenildi. 

Nokta Medya olarak bizler de Yusuf Balaban’a Allah’tan rahmet yakınlarına ise başsağlığı dileriz.