Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yusuf Baykan: İnandık ve başlıyoruz!

BAL takımlarımızdan Karamürselspor’un yöneticilerinden Yusuf Baykan’dan anlamlı bir paylaşım geldi. “İnandık ve Başlıyoruz” diyen Yusuf Baykan Karamürselspor’a destek veren herkese teşekkür etti. İşte o güzel açıklama.

BAL takımlarımızdan Karamürselspor'un yöneticilerinden

VİRA BİSMİLLAH!!!

Kendimi bildim bileli içinde bulunduğum kulübüm Karamürselspor ile 2. Amatör, 1.Amatör, Süper Amatör Lig şampiyonluklarını Rabbim bana takım kaptanı olarak nasip etti. Kötü zamanlar yaşamadık mı? Hem de en kötülerini gördük ama bu günümüz için hep şükür ettik. Onca sene sonrası, 2 yıl önce dağılmak üzere olan takıma semtin abileri ve gençleri ile öncülük ederek play-off kıyısından döndük, geçtiğimiz yıl ise inanmış 3-5 adama bakar diyerek çıktığımız yolda hakkını asla ödeyemeyeceğimiz futbolcu kardeşlerimiz ile inanılmazı başararak kendimizi yeniden Bölgesel Amatör Lig’e attık.

KARDEŞLERİMİN BAŞARISI

Futbol oynarken başarılar oldu ama belki de en güzeliydi genç kardeşlerimin başarısının bir parçası olmak. Rabbim bana BAL’da bu takımın formasını giymeyi nasip etmedi ama bugün bir başka görev ile yine Pazar günü Karamürselspor’un BAL macerasında görevli bir bireyi olmak nasip olacak. Bu yolculukta yanımızda olan, malzeme tedariği, 100 lira yol parası, 5 kilo patates, 2 kalıp peynir, forma sponsorluğu ya da maça gidecek otobüs sponsorluğu, her ne olursa olsun destek olan herkese sonsuz kere teşekkür ederim.

HEPSİ SAĞ OLSUN

Zaten kulübümüzde sosyal medyadan kombine forma vs destek olanlara teşekkür ediyor, hepsi sağolsun var olsun. Bir parantez açmak gerekirse spor sadece futboldan ibaret değil, özellikle konu Karamürsel ise güreşi de konuşmamak olmaz. Her bir branşa elimden geldiğince destek oldum ve olmaya devam edeceğim. Rabbim inşallah çok dile getirdiğim ve ilçedeki tüm spor branşlarına hizmet verecek otobüsü de bu ilçeye nasip edecektir.

KISITLI İMKANLARIMIZA RAĞMEN

Futbola dönecek olursak, iyi olunca konuşmak kolay, kötü olunca da eleştirmek hayatın olağan akışında var. Bizler 3-5 yönetici ve kısıtlı imkanlara rağmen inanan futbolcu grubumuzla elimizden geleni yapacağız. Eksiklerin farkındayız, kimin ne destek verdiğinin ya da vermediğinin de… Bu bizim için problem olsa da vazgeçecek miyiz, tabi ki hayır. Yönetici, sporcu, malzemeci, taraftar kişi ayırmaksızın elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın!!

KENETLENELİM

Takım olarak elbet saha içinde en büyük mücadeleyi vereceğiz ama şu ana kadar saha dışında destek göremediğimiz herkesten de bu takıma destek bekliyoruz. Kazanırsak büyürüz ama kaybettiğimizde kenetlenirsek işte o zaman kimse karşımızda duramaz. Bu sebeple zorluklar ile çıktığımız bu yolda, bizlere göre daha iyi şart ve bütçelere sahip olan rakipleri ancak ve ancak camia ve semt olarak kenetlenerek yenebiliriz.

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

Tekrar bu yolculukta bizlerin yanında olan mevcut ve geçmiş yönetimlere, iki senedir beraber olduğum hocam Mustafa Kaya ve kurmaylarına ve değerli Karamürselspor taraftarına teşekkür ederim. İnandık ve Başlıyoruz, Allah yardımcımız olsun !!!