Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yusuf Cihat: Çok organize bir takımla oynadık

Kocaelispor’un başarılı orta saha oyuncusu Yusuf Cihat Çelik, Boluspor karşısında gereksiz yere maçı sıkıntıya soktuklarını belirtti.

Bu haberin fotoğrafı yok

BOLU ÇOK ORGANİZE BİR TAKIM

Yusuf Cihat ve şu ifadelere yer verdi: Maçın sonlarına doğru taraftarımızı biraz strese soktuk. Buna hiç gerek yoktu çünkü maç istediğimiz gibi gidiyordu. Aslında maçı ilk yarıda da kopabilirdik. Baskılı oynadık, 6-7 korner attık, pozisyonlara girdik, değerlendiremedik. Bu arada Boluspor gerçekten çok organize bir takım. Maç içinde bunu gösterdiler. Bu tür takımlara karşı oynamak kolay değil. Bence çok önemli bir galibiyet aldık ve 3’te 3 yaptık çok şükür. Böyle devam edersek sezon sonu Allah’ın izni ile hedefimize ulaşacağız. 

KOCAELİSPOR HER MAÇA 3 PUAN İÇİN ÇIKAR

Hafta sonu karşılaşacağımız Şanlıurfa da bizim gibi 1. Lig’e yeni yükseldi. Zorlu bir deplasman olacak. Hava ve zemin şartları ne olacak bilmiyorum ama Kocaelispor bu ligde her maça 3 puan için çıkar. Şanlıurfa maçına da 3 puan için çıkacağız. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Milli arada da oyun planımıza çok çalıştık. Sıfırdan bir takım kurduğumuz için bir birimize alışma süremiz biraz zaman alıyor. Biraz daha zamana ihtiyacımız. Adana maçında dediğim gibi gerek ben gerekse de takımımız sezona istediği gibi başlayamadık. Bu gayet normal. Hocamız bana şans veriyor ben de her geçen gün daha iyiye gidiyorum. Böyle devam edecek inşallah.